batawa gori kaise jiyenge

Batawa Gori Kaise Jiyenge (Pawan Singh) Lyrics

Batawa Gori Kaise Jiyenge Is Superhit Bhojpuri Movie Song Sung By Pawan Singh , Priyanka Singh & Alka Jha From Pawan Putra Movie. Star Cast In This Video Are Pawan Singh , Priyanka Rewri & Priyanka Pandit. This Song Is Written By Azad Singh While Music Given By Chhote Baba. It’s Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel.

Batawa Gori Kaise Jiyenge

Lyrics In Hindi :-

हमरे बलमुआ पे लाइन जनि मार
नाही तs झोटवा उखाड़ब तोहार
कान में तेल डाल के सुन लs !
अरे सिसवा में जाके पहिले मुँहवा निहार
लागेलु तू अईसे जईसे मुवाना बिलार
तोहनी के झगड़ा में जदि माथा पीटेंगे
बतावs गोरी कईसे जियेंगे
बतावs गोरी कईसे जियेंगे

[म्यूजिक..]

चक्कर में एकरा जनि पड़िह ऐ मोर राजा
बदल बदल के यार ई तs लेले हरदम माजा
हट कलमुही !
जईसन अपने हियs ओईसन हमरो के ई बुझे
कसम से सोना तोहरे सिवा केहू ना हमके सूझे
अरे आटा के जईसे हम तोहनी के बिच पिसेंगे
बतावs गोरी कईसे जियेंगे
बतावs गोरी कईसे जियेंगे

[म्यूजिक..]

प्यार करी ले तोहसे जेतना कबो ना तोहसे ई करी
खाली तोहरा बैंक के पईसा अपना बैग में भरी
इनका खातिर कs लेब सुसाईड बोल तू का करबी
बोल !
लाइन हमार क्लियर कर दे ना तs उतार देब चर्बी
टेंशन मिटावे खातिर दारु पिएंगे
बतावs गोरी कईसे जियेंगे
बतावs गोरी कईसे जियेंगे

Lyrics In English :-

Hamre Balamua Pe Line Jani Maar
Nahi Ta Jhotwa Ukhadab Tohar
Kaan Me Tel Daal Ke Sun La !
Are Sisawa Me Jaake Pahile Muhawa Nihaar
Lagelu Tu Aise Jaise Muwana Bilaar
Tohni Ke Jhagda Me Jadi Matha Pitenge
Batawa Gori Kaise Jiyenge
Batawa Gori Kaise Jiyenge

[Music..]

Chakkar Me Aekra Jani Padiha Ae Mor Raja
Badal Badal Ke Yaar E Ta Lele Hardam Maza
Hat Kalmuhi !
Jaisan Apne Hiya Oisan Hamro Ke E Bujhe
Kasam Se Sona Tohre Siva Kehu Na Hamke Sujhe
Are Aata Ke Jaise Hum Tohani Ke Bich Pisenge
Batawa Gori Kaise Jiyenge
Batawa Gori Kaise Jiyenge

[Music..]

Pyar Kari Le Tohse Jetna Kabo Na Tohse E Kari
Khali Tohra Bank Ke Paisa Apna Bag Me Bhari
Inka Khatir Ka Leb Suside Bol Tu Ka Karabi
Bol !
Line Hamar Clear Kar De Na Ta Utar Deb Charbi
Tension Mitawe Khatir Daru Piyenge
Batawa Gori Kaise Jiyenge
Batawa Gori Kaise Jiyenge

Kasal Kamariya Ho

Kasal Kamariya Ho (Pawan Singh) Lyrics

Kasal Kamariya Ho Is Superhit Bhojpuri Movie Song Sung By Pawan Singh & Priyanka Singh From Pawan Putra Movie. This Song Is Written By Sumit Singh Chandravanshi While Music Given By Chhote Baba. Star Cast In This Video Are Pawan Singh & Priyanka Pandit. This Song Is Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel.

Kasal Kamariya Ho

Lyrics In Hindi :-

जहिया से चढ़ल जवानी
जवानी !
चर्चा में हम बड़ी बानी
चर्चा में हम बड़ी बानी !
अरे जहिया से चढ़ल जवानी
जवानी !
चर्चा में हम बड़ी बानी
बानी !
सब कहेला हमके बिजुरिया
जान मारेला ऐ गोरी
कसल कमरिया हो कसल कमरिया
कसल कमरिया हो कसल कमरिया

[म्यूजिक..]

मोर पागल बा मन मोर जागल बा मन
तूती लगावे में लागल बा मन
लागल बा मन ! लागल बा मन !
एतने में रानी अगुताये लगलु
जरबो ना कईल धुवाये लगलु
कबो लड़ी ना तोहसे नजरिया
जान मारेला ऐ गोरी
कसल कमरिया हो कसल कमरिया
कसल कमरिया हो कसल कमरिया

[म्यूजिक..]

जनि सटs जरी सुनs फायदा करी
बालू के पेरला से तेल ना गरी
तेल ना गरी ! तेल ना गरी !
अलगे बनावट के बॉडी बा तोहार
मन करे मक्खन लगाईं बार बार
काहे धरल चाहेलs पजरिया
जान मारेला ऐ गोरी
कसल कमरिया हो कसल कमरिया
कसल कमरिया हो कसल कमरिया

Lyrics In English :-

Jahiya Se Chadhal Jawani
Jawani !
Charcha Me Ham Badi Bani
Charcha Me Ham Badi Bani !
Are Jahiya Se Chadhal Jawani
Jawani !
Charcha Me Ham Badi Bani
Bani !
Sab Kahela Humke Bijuriya
Jaan Marela Ye Gori
Kasal Kamariya Ho Kasal Kamariya
Kasal Kamariya Ho Kasal Kamariya

[Music..]

Mor Pagal Ba Man Mor Jagal Ba Man
Tuti Lagawe Me Lagal Ba Man
Lagal Ba Man ! Lagal Ba Man !
Aetne Me Rani Agutaye Lagalu
Jarabo Na Kail Dhuwaye Lagalu
Kabo Ladi Na Tohse Najariya
Jaan Marela Ye Gori
Kasal Kamariya Ho Kasal Kamariya
Kasal Kamariya Ho Kasal Kamariya

[Music..]

Jani Sata Jari Suna Fayda Kari
Balu Ke Perala Se Tel Na Gari
Tel Na Gari ! Tel Na Gari !
Alage Banawat Ke Body Ba Tohar
Man Kare Makkhan Lagayi Bar Bar
Kahe Dharal Chahela Pajariya
Jaan Marela Ye Gori
Kasal Kamariya Ho Kasal Kamariya
Kasal Kamariya Ho Kasal Kamariya

Pawan Putra

Pawan Putra – पवन पुत्र (Pawan Singh) Official Trailer

Pawan Putra (पवन पुत्र) Pawan Singh , Mir Sarwar , Priyanka Pandit , Priyanka Rewri और Kajal Raghwani की फिल्म है जिसका ट्रेलर Worldwide Records Bhojpuri यूट्यूब चैनल के माध्यम से रिलीज़ किया गया है | इस फिल्म के Directer है Firoz Khan जी , Writer है Rakesh Tripathi जी जबकि Producer है Ratnakar Kumar जी | निचे आप इस फिल्म का ट्रेलर देख सकते है –

Saiyan Arab Gaile Naa (Khesari Lal Yadav) Official Trailer

Pawan Putra Bhojpuri Movie All Song :-

  1. Ae Ho Kareja
  2. Kasal Kamariya
  3. Kahelu Ki Laika Bani
  4. Batawa Gori Kaise Jiyenge
  5. Mood Banane Me Time To Lagta Hai

पवन पुत्र (भोजपुरी) फिल्म का डायलॉग :-

इज्जत से नाम ले सुधर जो नाही तs सुधार देब
पवन हई टंगरी धके बीचे से फाड़ देब

ऐ …! लंका में खड़ा बाड़े
अरे लंका में खड़ा के बा ई तs देख
तेरी माँ का …!

कुतन के भौकला से शेर आपन रास्ता ना बदलेला

बजरंगी …!
इतना जोर से चिल्लाओगे तो बजरंग बलि भी आ जायेंगे
हम तो उनके पुजारी है

पवन सिंह हूँ बेटा
मूड बनता है तो मुड़ी तोड़ देता हूँ

ना कम करेंगे ना बेसी करेंगे
जिस दिन मिल गया सबूत ऐसी की तैसी करेंगे

अपने आप को स्टार समझता है क्या
स्टार ना ..!
पावर स्टार

Pawan Putra – Official Trailer

Movie : Pawan Putra
Producer : Ratnakar Kumar
Director : Firoz Khan
Presenter : Worldwide Channel & Jitender Gulati
Banner : Worldwide Channel
Writer : Rakesh Tripathi
Starcast : Pawan Singh, Mir Sarwar, Priyanka Pandit, Priyanka Rewri, Kajal Raghwani,Ritu Pandey
Music : Chhote Baba (Basahi) & Kailash R Das
Lyrics : Azad Singh,Sumit Singh Chandravanshi & Vinay Nirmal
Music On : Worldwide Records

Biryani Bana Ke

Biryani Bana Ke (Pawan Singh) Lyrics

Pawan Singh और Priyanka Pandit का यह गाना उनकी फिल्म Karz Virasat ke (क़र्ज़ विरासत के) का है जिसका नाम है – बिरयानी बनाके (Biryani Bana Ke) | इस गाना को लिखे है Ravi Kumar जी जबकि म्यूजिक दिए है Madhukar Anand जी | इस गाना को Worldwide Records Bhojpuri यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Othawa Madh Ke Gagariya (Pawan Singh) Lyrics

दिलवा के बिरयानी बना के – लिरिक्स

टिप टॉप में मस्त जवानी झूम के तोहपे आईल
हाव भाव से लागेलु की बाड़ू बहुते भुखाईल
बाड़ू बहुते भुखाईल !
टिप टॉप में मस्त जवानी झूम के तोहपे आईल
हाव भाव से लागेलु की बाड़ू बहुते भुखाईल
मन करे धली दिलजानी बनाके
कही खा मत जइहs दिलवा के बिरयानी बनाके
बिरयानी बनाके !
कही खा मत जइहs दिलवा के बिरयानी बनाके
हो बिरयानी बनाके !

[म्यूजिक….]

नेहिया के अगिया जिगर में लगायी के प्यार के पोलाव ना बनावs
कोमा में चल जाइब तोहरा के देख के अईसे ना रुपवा सजावs
नेहिया के अगिया जिगर में लगायी के प्यार के पोलाव ना बनावs
कोमा में चल जाइब तोहरा के देख के अईसे ना रुपवा सजावs
कईसे राखी तोहरा के रानी बनाके
कही खा मत जइहs दिलवा के बिरयानी बनाके
बिरयानी बनाके !
कही खा मत जइहs दिलवा के बिरयानी बनाके
हो बिरयानी बनाके !

[म्यूजिक….]

एतना सिंगार जे तू करबू तs कईसे मनवा ई रही बाइलेन्स में
तिरक्षी नजरिया से करबू जे घायल तs जाये के पड़ी एम्बुलेंस में
एतना सिंगर जे तू करबू तs कईसे मनवा ई रही बाइलेन्स में
तिरक्षी नजरिया से करबू जे घायल त जाये के पड़ी एम्बुलेंस में
पिहs जनि नारियर के पानी बनाके
कही खा मत जइहs दिलवा के बिरयानी बनाके
बिरयानी बनाके !
कही खा मत जइहs दिलवा के बिरयानी बनाके
हो बिरयानी बनाके !