Tu Ladki Hai Oxygen Nahi

Tu Ladki Hai Oxygen Nahi (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Tu Ladki Hai Oxygen Nahi Is Superhit Trending Bhojpuri Song Sung By Khesari Lal Yadav & Khushboo Tiwari KT. It’s Released By Speed Records Bhojpuri Youtube Channel. Star Cast In This Video Are Khesari Lal Yadav & Isha Sharma. This Song Is Written By Yadav Raj While Music Given By Om Jha.

Tu Ladki Hai Oxygen Nahi

Lyrics In Hindi :-

जे दूर होया ते की हलात वे परदेसी बता
कट रही कैसे तेरी रात वे परदेशी बता

तू छोड़ गयी दिल तोड़ गयी
चल कोई नहीं !
आह …!
मैं तड़पा और तू रोई नहीं
चल कोई नहीं !
तू छोड़ गयी दिल तोड़ गयी
चल कोई नहीं !
मैं तड़पा और तू रोई नहीं
चल कोई नहीं !
अब तेरे लिए मैं रोऊँ
सारी रात ना मैं सोऊँ
अब तेरे लिए मैं रोऊँ
सारी रात ना मैं सोऊँ
ऐसा रीज़न नहीं !
तुझे क्या लगा ?
मुझे छोड़ देगी और मैं मर जाऊंगा
घंटा ..!!!
तू लड़की है ….!
कोई ऑक्सीजन नहीं
तू लड़की है कोई ऑक्सीजन नहीं
ऑक्सीजन नहीं !
हां आ आ आ …!

[म्यूजिक..]

मैं पड़ा था तेरे प्यार में
तुझे मान के बेबी अपना
तुझे डेट किया तेरा वेट किया
देखा तेरा ही सपना
हर पल तेरा मैंने केयर किया
हर बात तेरे से शेयर किया
और तूने बेबी …!
कही और अफेयर किया

आजा दिल पे लगा दू डिटोल
की गम तेरा कम जायेगा
छोड़ो गुस्सा रखो फीलिंग फ्रीज में
की प्यार फिर से जम जायेगा
की रंग दी दिल की दीवारे वाइट पेंट से
तेरी यादो को धोया डिटर्जेंट से
हां आ आ …!
हां आ आ …!
मेरे बाबू मेरे सोना तुझे क्या हो गया
काहे मुझसे तू ऐसे खफा हो गया
अब दिल से दिल ये मिले
फिर प्यार के फूल खिले
ऐसा सीजन नहीं
तुझे क्या लगा ?
की तू छोड़ के चली जायेगी
तो मैं सूखे पत्ते की तरह बिखर जाऊंगा
धत ..!
घंटा ..!!!
तू लड़की है ….!
कोई ऑक्सीजन नहीं
तू लड़की है कोई ऑक्सीजन नहीं
ऑक्सीजन नहीं !
हां आ आ आ …!

Lyrics In English :-

Je Dur Hoya Te Ki Halat Ve Pardeshi Bata
Kat Rahi Kaisi Teri Raat Ve Pardeshi Bata

Tu Chhod Gayi Dil Tod Gayi
Chal Koi Nahi !
Aah …!
Main Tadpa Aur Tu Roi Nahi
Chal Koi Nahi !
Tu Chhod Gayi Dil Tod Gayi
Chal Koi Nahi !
Main Tadpa Aur Tu Roi Nahi
Chal Koi Nahi !
Ab Tere Liye Main Rou
Sari Raat Na Main Sou
Ab Tere Liye Main Rou
Sari Raat Na Main Sou
Aisa Reason Nahi !
Tujhe Kya Laga ?
Mujhe Chhod Degi Aur Main Mar Jaunga
Ghanta !
Tu Ladki Hai ..!
Koi Oxyzen Nahi
Tu Ladki Hai Koi Oxygen Nahi
Oxyzen Nahi !
Ha Aa Aa Aa …!

[Music..]

Main Pada Tha Tere Pyar Me
Tujhe Maan Ke Baby Apna
Tujhe Date Kiya Tera Wait Kiya
Dekha Tera Hi Sapna
Har Pal Tera Maine Care Kiya
Har Baat Tere Se Share Kiya
Aur Tune Baby ..!
Kahi Aur Affair Kiya

Aaja Dil Pe Laga Du Dettol
Ki Gum Tera Kam Jayega
Chhodo Gussa Rakho Feeling Freeze Me
Ki Pyar Fir Se Jam Jayega
Ki Rang Di Dil Ki Diwaare White Paint Se
Teri Yaado Ko Dhoya Detergent Se
Ha Aa Aa Aa …!
Ha Aa Aa Aa …!
Mere Babu Mere Sona Tujhe Kya Ho Gaya
Kahe Mujhse Tu Aise Khafa Ho Gaya
Ab Dil Se Dil Ye Mile
Fir Pyar Ke Phool Khile
Aisa Season Nahi
Tujhe Kya Laga ?
Ki Tu Chhod Ke Chali Jayega
To Main Sukhe Patte Ki Tarah Bikhar Jaunga
Dhat …!
Ghanta !
Tu Ladki Hai ..!
Koi Oxyzen Nahi
Tu Ladki Hai Koi Oxygen Nahi
Oxyzen Nahi !
Ha Aa Aa Aa….!

Subah Love Ho Gaya Sanjhe Sab Ho Gaya

Subah Love Ho Gaya Sanjhe Sab Ho Gaya (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Subah Love Ho Gaya Sanjhe Sab Ho Gaya Is Latest Bhojpuri Song Sung By Khesari Lal Yadav & Khushboo Tiwari KT. This Song Is Written By Shyam Dehati While Music Given By Om Jha. This Song Is Released By SRK Music Youtube Channel.

Subah Love Ho Gaya Sanjhe Sab Ho Gaya

Lyrics In Hindi :-

मुझसे दिल लगा लो एगो किश दूंगी
क्लोज आ !
प्यार करने का राजा बक्शीश दूंगी
बक्शीश दूंगी !
मुझसे दिल लगा लो एगो किश दूंगी
प्यार करने का राजा बक्शीश दूंगी
बक्शीश दूंगी !
साला आज कल का प्यार भी गजब हो गया
गजब हो गया !
सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
हो सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
ऐ सेम बा रिमाईन बे कॉम ऑन एन्जॉय
सेम बा रिमाईन बे कॉम ऑन एन्जॉय !!
कॉम ऑन एन्जॉय !! कॉम ऑन एन्जॉय !!

[म्यूजिक..]

आज कल की लड़की
हs ..!
गांव चाहे शहर की
सच्चा प्रेम कहाँ करती है
अरे करती है !
व्हाट्सप्प पे होती है चैटिंग
हां ..!
पांचे मिनट में सेटिंग
सेटिंग !
मम्मी पापा से नहीं डरती है
यहाँ कहा के करोगे हस्बैंड चाहिए
मजा करे खातिर एगो बॉयफ्रेंड चाहिए
पता चलता नहीं कहा कईसे कब हो गया
कब हो गया !
सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
हो सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया

[म्यूजिक..]

मेरी ठाट बाट है देशी
तेरे नखरे है विदेशी
अपनी कैसे चलेगी बेबी
तू हाफ पेंट वाली
उ ..!
मैं लुंगी पहनू खाली
हां हां !
तेरी दाल ना गलेगी बेबी
बेबी !

ना बेमतलब के भाषण दे
आके सीधे चुम्मा ले
टाइम ना ज्यादा वेस्ट कर
मिल्की मिल्की बाहों में
जुल्फों की छाओं में
आके दीवाने रेस्ट कर
दिल जल जल के सौ वॉट का बल्ब हो गया
सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
सब हो गया !
हो सुबह लव हो गया साँझे सब हो गया
सब हो गया ! सब हो गया !
अरे हटा यार ये प्यार कोरोना से कम नहीं है !
वैक्सीन बन गईल बा ऐ ब्यास !!

Lyrics In English :-

Mujhse Dil Lagalo Ago Kiss Dungi
Close Aa !
Pyar Karne Ka Bakhshish Dungi
Bakhshish Dungi !
Mujhse Dil Lagalo Ago Kiss Dungi
Pyar Karne Ka Bakhshish Dungi
Bakhshish Dungi !
Sala Aaj Kal Ka Pyar Bhi Gajab Ho Gaya
Gajab Ho Gaya !
Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Ho Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Ae Same Ba Remine Be Common Enjoy
Same Ba Remine Be Common Enjoy
Common Enjoy ! Common Enjoy !

[Music..]

Aaj Kal Ki Ladki
Ha ..!
Gaaw Chahe Shahar Ki
Saccha Prem Kaha Karti Hai
Are Karti Hai !
Whatsapp Pe Hoti Hai Chatting
Ha ..!
Pache Minute Me Setting
Setting !
Mummy Papa Se Nahi Darti Hai
Yaha Kaha Ke Karoge Husband Chahiye
Maja Kare Khatir Ago Boyfriend Chahiye
Pata Chalta Nahi Kaha Kaise Kab Ho Gya
Kab Ho Gya !
Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Ho Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya

[Music..]

Meri That Baat Hai Deshi
Tere Nakhre Hai Bideshi
Apni Kaise Chalegi Baby
Tu Half Pant Wali
U ..!
Main Lungi Pahnu Khali
Ha Ha ..!
Teri Daal Na Galegi Baby
Baby !

Na Bematlab Ke Bhashan De
Aake Sidhe Chumma Le
Time Na Jyada Waste Kar
Milki Milki Baho Me
Julfo Ki Chhao Me
Aake Deewane Rest Kar
Dil Jal Jal Ke Sau Watt Ka Bulb Ho Gya
Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Sab Ho Gya !
Ho Subah Love Ho Gya Sajhe Sab Ho Gya
Sab Ho Gya ! Sab Ho Gya !
Are Hata Yaar Ye Pyar Corona Se Kam Nahi Hai !
Vaksin Ban Gail Ba Ae Byas !

Husband Bana Le

Husband Bana Le (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Husband Bana Le Is Latest Superhit Bhojpuri Song Sung By Khesari Lal Yadav & Khushboo Tiwari KT. Star Cast In This Video Are Khesari Lal Yadav & Prabhjot Kaur. This Song Is Released By Music Wide Youtube Channel. It’s Released By Shyam Dehati While Music Given By Om Jha.

Husband Bana Le

Lyrics In Hindi :-

बिना मतलब क्यों ठंडी आहे भरता है
लेबल ना तेरा मेरा मैच करता है
हां …!
ऐ ! बिना मतलब क्यों ठंडी आहे भरता है
लेबल ना तेरा मेरा मैच करता है
मेरी ऑडी के आगे से तेरी स्कूटर हटा ले
समझा ?
हां निकल अभी !
ओ मेरी जान कहना मान अपने दिल में बसा ले
बॉयफ्रेंड बना ले नी मैनु पटा ले
बॉयफ्रेंड बना ले नी मैनु पटा ले
आही दादा …! आही दादा …!

[म्यूजिक..]

पहले फेश जाके देख अपना मिरर में
उसके बाद आके डूब मेरे फिगर में
पहले फेश जाके देख अपना मिरर में
उसके बाद आके डूब मेरे फिगर में
हां मीठी मीठी गल तेरी कमाल कर गयी
दो लाइन विच सौ सौ सवाल कर गयी
चुप चाप निकल गांव का तू टिकट कटा ले
आ पईसवा के दी तोहार फादर ?
ओ मेरी जान कहना मान अपने दिल में बसा ले
बॉयफ्रेंड बना ले नी मैनु पटा ले
बॉयफ्रेंड बना ले नी मैनु पटा पटा पटा ले

[म्यूजिक..]

तू मैनु जानता नहीं वरजानिये
रे सुन सारी बात मेरी साफ साफ बेबी
फालतू का मेरे पीछे होना क्रेजी
मेरी सुबह भी क्लब से शाम भी क्लब से
तू सोच लेना मैनु की लेना देना लभ से
जानता हूँ मैं सब जानता हूँ
पैसे वाली तू गाड़ी वाली तू रंग में रंगी है
मैं भी देहाती देशी गवाटि बोल क्या कहती है
मेरी बॉडी से तू सटेगी पक्का है
मुझसे ही पटेगी ये तो और पक्का है
जो बढ़ रहा है बीपी तेरा उसको घटा ले
जा डॉक्टर के पास जा !
ओ मेरी जान कहना मान अपने दिल में बसा ले
बॉयफ्रेंड बना ले नी मैनु पटा ले
बॉयफ्रेंड बना ले नी मैनु पटा पटा पटा ले
बॉयफ्रेंड बना ले !

Lyrics In English :-

Bina Matlab Kyun Thandi Aahe Bharta Hai
Label Na Tera Mera Match Karta Hai
Ha ..!
Ae ! Bina Matlab Kyun Thandi Aahe Bharta Hai
Label Na Tera Mera Match Karta Hai
Meri Audi Ke Aage Se Teri Scooter Hata Le
Samjha ?
Ha Nikal Abhi !
O Meri Jaan Kahna Maan Apne Dil Me Basa Le
Boyfriend Bana Le Ni Mainu Pata Le
Boyfriend Bana Le Ni Mainu Pata Le
Aahi Dada ..! Aahi Dada ..!

[Music..]

Pahle Fesh Jaake Dekh Apna Miror Mein
Uske Baad Aake Dub Mere Figure Mein
Pahle Fesh Jaake Dekh Apna Miror Mein
Uske Baad Aake Dub Mere Figure Mein
Ha Mithi Mithi Gal Teri Kamaal Kar Gayi
Do Line Vich Sau Sau Sawaal Kar Gayi
Chup Chap Nikal Gaaw Ka Tu Ticket Kata Le
Aa Paisawa Ke Di Tohar Father ?
O Meri Jaan Kahna Maan Apne Dil Me Basa Le
Boyfriend Bana Le Ni Mainu Pata Le
Boyfriend Bana Le Ni Mainu Pata Pata Pata Le

[Music..]

Tu Mainu Janta Nahi Varjaniye
Re Sun Sari Baat Meri Saf Saf Baby
Faltu Ka Mere Pichhe Hona Crazy
Meri Subah Bhi Club Se Sham Bhi Club Se
Tu Soch Lena Mainu Ki Lena Dena Love Se
Janta Hu Main Sab Janta Hu
Paise Wali Tu Gadi Wali Tu Rang Me Rangi Hai
Main Bhi Dehati Deshi Gawati Bol Kya Kahti Hai
Meri Body Se Tu Sategi Pakka Hai
Mujhse Hi Pategi Ye To Aur Pakka Hai
Jo Badh Raha Hai BP Tera Usko Ghata Le
Ja Doctor Ke Pass Ja !
O Meri Jaan Kahna Maan Apne Dil Me Basa Le
Boyfriend Bana Le Ni Mainu Pata Le
Boyfriend Bana Le Ni Mainu Pata Pata Pata Le
Boyfriend Bana Le !

Piywa Se Pahile

Piywa Se Pahile (Ritesh Pandey) Lyrics

Ritesh Pandey और Khushboo Tiwari KT का यह सुपरहिट गाना Wave Music यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – पियवा से पहिले (Piywa Se Pahile) | इस गाना को लिखे है Arun Bihari जी जबकि म्यूजिक दिए है Ashish Verma जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Chunari Jhalkaua – Ritesh Pandey – Lyrics

पियवा से पहिले हमार रहलू – लिरिक्स

पियवा से पहिले !
पहिले ! पहिले !
हमार रहलू !
अब बात ना हमसे होई सुनs ऐ मोर करेजा
अब बात ना हमसे होई सुनs ऐ मोर करेजा
देले बाड़s तू जवन मोबाईल आके ले जा
अरे याद करs जहिया कुँवार रहलू
ह …!
पियवा से पहिले हमार रहलू
ओसे का !
ऐ हो ! याद करs जहिया कुँवार रहलू
पियवा से पहिले हमार रहलू
हां आ ……..!
हां आ ……..!
हां …..! हां …..!

[म्यूजिक..]

भईल रहे प्यार जब रहलू नादान हो
हमहि खिया के तोहके कईनी सेयान हो
कईनी सेयान हो ! कईनी सेयान हो !
अरे रही कुँवार तोहार राखत रही मन हो
हो गईल शादी भईनी दोसरा के धन हो
जा ऐ जान जाते बाड़ू तs हमके जनि भुलईह
ओके !
पापा जी से दिन धराके जल्दी तू चली अईह
हो भागे खातिर संगे तईयार रहलू
कब हो ?
पियवा से पहिले हमार रहलू
ऐ ! याद करs जहिया कुँवार रहलू
पियवा से पहिले हमार रहलू
पियवा से पहिले !
पहिले ! पहिले !
हमार रहलू !

[म्यूजिक..]

लूट गईल प्यार यार छीन लेलु चैना
देखे के तरसेला रात दिन नैना
रात दिन नैना ! रात दिन नैना !
हां ! तोहरा से बेसी सितम सहतानी
का कही अरुण कईसे रहतानी
माटी में मिला दिहलू तू सोचल सारा सपना
ओह हो !
शादी कs के नीरज के बना लिहलू तू अपना
हां ! रितेश के दिल के करार रहलू
पियवा से पहिले हमार रहलू
याद करs जहिया कुँवार रहलू
पियवा से पहिले हमार रहलू

फाइनल :-

अब बात ना हमसे होई सुनs ऐ मोर करेजा
देले बाड़s तू जवन मोबाईल आके ले जा
अरे याद करs जहिया कुँवार रहलू
ह …!
पियवा से पहिले हमार रहलू
ओसे का !
ऐ हो ! याद करs जहिया कुँवार रहलू
पियवा से पहिले हमार रहलू

Red Lipstick

Red Lipstick – रेड लिपिस्टिक (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Red Lipstick Is Latest Trending Bhojpuri Song Sung By Khesari Lal Yadav & Khushboo Tiwari KT. This Song Is Released By Speed Records Bhojpuri Youtube Channel. Starring In This Video Are Khesari Lal Yadav & Sudiksha Jha. This Song Is Written By Yadav Raj While Music Given By Arya Sharma.

Red Lipstick

Lyrics In Hindi :-

हाय रेड लिपिस्टिक हो हो हो …!
रेड लिपिस्टिक हो हो हो …!
बवाल लगती हो हो हो …!
अईसन का देखलs हमरा में ख़ूबी
जे गईल बाड़s तू हमरे में डूबी
हमरे में डूबी !
बोलs !
हमरे में डूबी !
अरे ! अईसन का देखलs हमरा में ख़ूबी
जे गईल बाड़s तू हमरे में डूबी
हमरे में डूबी !
हाय रेड लिपिस्टिक लगा के जब तुम सजती हो
हs !
माँ कसम बवाल लगती हो
माँ कसम बवाल लगती हो
हाय रेड लिपिस्टिक लगा के जब तुम सजती हो
सजती हो !
माँ कसम बवाल लगती हो
माँ कसम बवाल लगती हो
आ वो तो मैं हु ..!
रेड लिपिस्टिक ! रेड लिपिस्टिक !

[म्यूजिक..]

बुझतानी हम तोहरा मनवा के फील हो
कई के तारीफ दिहल चाहतारs दिल हो
चाहतारs दिल हो ! चाहतारs दिल हो !
ऐ ! बुझतानी हम तोहरा मनवा के फील हो
कई के तारीफ दिहल चाहतारs दिल हो
बतिया बा सही तू बाड़ू ब्यूटी के ख़जाना
तs तोहरा पs लुटाई ?
पहिले नज़र में भईनी तोहार हम दीवाना
अब अलार्म बनके धड़कन में तुम बजती हो
ह…!
माँ कसम बवाल लगती हो
हट !
माँ कसम बवाल लगती हो
हाय रेड लिपिस्टिक लगा के जब तुम सजती हो
सजती हो !
It’s Lake Me Baby !
माँ कसम बवाल लगती हो
माँ कसम बवाल लगती हो

[म्यूजिक..]

हाय रेड लिपिस्टिक हो हो हो …!
रेड लिपिस्टिक हो हो हो …!
बवाल लगती हो !
बवाल लगती हो !
यादव राज झूठें पड़ल बाड़s फेर में
टाइम तू वेस्ट आपन करेलs अनेर में
करेलs अनेर में ! करेलs अनेर में !
ऐ ! यादव राज झूठें पड़ल बाड़s फेर में
टाइम तू वेस्ट आपन करेलs अनेर में
सादगी के तोहरा हम करीं का बड़ाई
हs करs !
पागल बनवले बा क़ातिल अंगड़ाई
ह…!
दुनिया में सबसे ज़्यादा खेसारी को जचती हो
हाय दईया !
माँ कसम बवाल लगती हो
आई मी फुर्सत में निकल !
माँ कसम बवाल लगती हो
निकल रे !
हाय रेड लिपिस्टिक लगा के जब तुम सजती हो
ह…!
माँ कसम बवाल लगती हो
माँ कसम बवाल लगती हो
Brand ..!!

Lyrics In English :-

Haye Red Lipistic Ho Ho Ho ..!
Red Lipistic Ho Ho Ho ..!
Bawal Lagati Ho Ho Ho ..!
Aisan Ka Dekhala Hamra Me Khubi
Je Gail Bada Tu Hamare Me Dubi
Hamare Me Dubi !
Bola !
Hamare Me Dubi !
Are ! Aisan Ka Dekhala Hamra Me Khubi
Je Gail Bada Tu Hamre Me Dubi
Hamre Me Dubi !
Haye Red Lipistic Laga Ke Jab Tum Sajati Ho
Ha !
Maa Kasam Bawal Lagati Ho
Maa Kasam Bawal Lagati Ho
Hay Red Lipstick Lagake Jab Tum Sajti Ho
Maa Kasam Bawaal Lagti Ho
Maa Kasam Bawaal Lagti Ho
Aa Wo To Main Hun ..!
Red Lipistic ! Red Lipistic !

[Music..]

Bujhatani Hum Tohra Manwa Ke Feel Ho
Kayi Ke Tarif Dihal Chaha Tara Dil Ho
Chaha Tara Dil Ho ! Chaha Tara Dil Ho !
Ae ! Bujhatani Hum Tohra Manwa Ke Feel Ho
Kayi Ke Tarif Dihal Chaha Tara Dil Ho
Batiya Ba Sahi Tu Badu Beauty Ke Khajana
Ta Tohra Pa Lutai ?
Pahile Najar Me Bhaini Tohar Hum Deewana
Ab Alarm Banke Dhadkan Me Tum Bajati Ho
Ha !
Maa Kasam Bawaal Lagati Ho
Hat !
Maa Kasam Bawaal Lagati Ho
Haye Red Lipstick Lagake Jab Tum Sajati Ho
Sajati Ho !
It’s Lake Me Baby !
Maa Kasam Bawaal Lagti Ho
Maa Kasam Bawaal Lagti Ho

[Music..]

Haye Red Lipistic Ho Ho Ho ..!
Red Lipistic Ho Ho Ho ..!
Bawal Lagati Ho !
Bawal Lagati Ho !
Yadav Raj Jhuthe Padal Bada Fer Me
Time Tu Waste Aapan Karela Aner Me
Karela Aner Me ! Karela Aner Me !
Ae ! Yadav Raj Jhuthe Padal Bada Fer Me
Time Tu Waste Aapan Karela Aner Me
Sadagi Ke Tohra Hum Kari Ka Badayi
Ha Kara !
Pagal Banawale Ba Katil Angadayi
Ha !
Duniya Me Sabse Jyada Khesari Ko Jachati Ho
Haye Daiya !
Maa Kasam Bawal Lagati Ho
I Mean Fursat Me Nikal !
Maa Kasam Bawal Lagati Ho
Nikal Re !
Haye Red Lipistic Lagake Jab Tum Sajati Ho
Ha !
Maa Kasam Bawal Lagati Ho
Maa Kasam Bawal Lagati Ho
Brand ..!!

Bhakt Hai Mahakal Ke

Bhakt Hai Mahakal Ke (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Bhakt Hai Mahakal Ke Is Bhojpuri Bolbam Song Sung By Khesari Lal Yadav & Khushboo Tiwari KT. This Song Is Written By Yadav Raj While Music Given By Lord Ji. It’s Released By Tips Bhojpuri Youtube Channel.

Bhakt Hai Mahakal Ke

Lyrics In hindi :-

उनकी भक्ति में रहते है !
हर हर बम बम बोल !
हर हर बम बम बोल !
हर हर बम बम बोल !
हर हर बम बम बोल !
पोत बॉडी में भसम भभूत
भभूत !
तुम बनाये हो रूप अद्भुत
अद्भुत !
पोत बॉडी में भसम भभूत
भभूत !
तुम बनाये हो रूप अद्भुत
अद्भुत !
तेरे एज के लड़के तो बस मस्ती में बहते है
हम भक्त है महाकाल के उनकी भक्ति में रहते है
हम भक्त है महाकाल के उनकी भक्ति में रहते है
भक्ति में रहते है !

[म्यूजिक..]

ॐ नमः शिवाय !
ॐ नमः शिवाय !
सब गाते है रीमिक्स गाने तुम तो डमरू बजाते हो
हो !
पीते है सारे बियर भांग का गोला तुम खाते हो
गोला तुम खाते हो !
जय शिव !
मेरे लिए पहले भोला दानी बाकि सब बाद में
सब बाद में !
अलग ही मजा है शिव शम्भू के प्रसाद में
प्रसाद में !
तुम हो अड़भंगी बात ये बस्ती में कहते है
हम भक्त है महाकाल के उनकी भक्ति में रहते है
हम भक्त है महाकाल के उनकी भक्ति में रहते है
भक्ति में रहते है !

[म्यूजिक..]

हर हर बम बम बोल !
हर हर बम बम बोल !
हर हर बम बम बोल !
हर हर बम बम बोल !
जरा हमे भी बताओ खेसारी ऐसा उनमें क्या खास है
अरे ! छोड़ के सारी सुख सुविधा वो बसे कैलाश है
कैलाश है !
बोलबम !
भोले बाबा के भक्तो का अपना अंदाज़ है
अंदाज़ है !
हरदम गुणगान उनका करते यादव राज है
यादव राज है !
हम सभी के लिए ही सोनू हां बड़ी हस्ती में बैठे है
हम भक्त है महाकाल के उनकी भक्ति में रहते है
हम भक्त है महाकाल के उनकी भक्ति में रहते है
भक्ति में रहते है !

Lyrics In English :-

Unki Bhaki Me Rahte Hai !
Har Har Bam Bam Bol !
Har Har Bam Bam Bol !
Har Har Bam Bam Bol !
Har Har Bam Bam Bol !
Pot Body Me Bhasam Bhabhoot
Bhabhoot !
Tum Banaye Ho Roop Adbhoot
Adbhoot !
Pot Body Me Bhasam Bhabhoot
Bhabhoot !
Tum Banaye Ho Roop Adbhoot
Adbhoot !
Tere Age Ke Ladke To Bas Masti Me Bahte Hai
Hum Bhakt Hai Mahakal Ke Unki Bhakti Me Rehte Hai
Hum Bhakt Hai Mahakal Ke Unki Bhakti Me Rehte Hai
Bhakti Me Rehte Hai !

[Music..]

Om Namah Shivay !
Om Namah Shivay !
Sab Gaate Hai Remix Gaane Tum To Damaru Bajate Ho
Ho !
Pite Hai Saare Bear Bhang Ka Gola Tum Khaate Ho
Gola Tum Khate Ho !
Jay Shiv !
Mere Liye Pahle Bholedani Baki Sab Baad Me
Sab Baad Me !
Alag Hi Maza Hai Shiv Sambhu Ke Prasad Me
Prasad Me !
Tum Ho Adbhangi Baat Ye Basti Me Kahte Hai
Hum Bhakt Hai Mahakal Ke Unki Bhakti Me Rehte Hai
Hum Bhakt Hai Mahakal Ke Unki Bhakti Me Rehte Hai
Bhakti Me Rehte Hai !

[Music..]

Har Har Bam Bam Bol !
Har Har Bam Bam Bol !
Har Har Bam Bam Bol !
Har Har Bam Bam Bol !
Jara Hame Bhi Batao Khesari Aisa Unme Kya Khas Hai
Are Chhod Ke Sari Sukh Suvidha Wo Base Kailash Hai
Kailash Hai !
Bolbum !
Bhole Baba Ke Bhakto Ka Apna Andaj Hai
Andaj Hai !
Hardam Gungaan Unka Karte Yadav Raj Hai
Yadav Raj Hai !
Hum Sabhi Ke Liye Hi Sonu Ha Badi Hasti Me Rahte Hai
Hum Bhakt Hain Mahakal Ke Unki Bhakti Me Rahte Hai
Hum Bhakt Hain Mahakal Ke Unki Bhakti Me Rahte Hai
Bhakti Me Rahte Hai !

Dj Lagake Gariyaib

Dj Lagake Gariyaib (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Khesari Lal Yadav और Khushboo Tiwari KT का यह सुपरहिट गाना Tips Bhojpuri यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – डीजे लगा के गरियाईब (Dj Lagake Gariyaib) | इस गाना को लिखे है Yadav Raj जी जबकि म्यूजिक दिए है Arya Sharma जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Kamariya Ko Touch Karne Na Dungi (Samar Singh) Lyrics

डीजे लगा के गरियाईब – लिरिक्स

छोड़ दs तू पीछा शादी भईल हमार फिक्स
हमरा से प्यार के तू लs ना बाबू रिस्क
ऐ ! छोड़ दs तू पीछा शादी भईल हमार फिक्स
हमरा से प्यार के तू लs ना बाबू रिस्क
तोहरा के दे तानी हम तs कसम
तोहरा के दे तानी हम तs कसम
जहिया बारात तोहार आयी सनम
डी जे लगाके गरियाईब हम
जहिया बारात तोहार आयी सनम
डी जे लगाके गरियाईब हम

[म्यूजिक..]

हमरा से अब कवनो करs ना आशा
तंग जदी करबs बिगड़ जाई दाशा
अरे हमरा से अब कवनो करs ना आशा
तंग जदी करबs बिगड़ जाई दाशा
अरे धमकी से तोहरा अब हम ना डेराईब हो
कईलू करतूत जवन हमरा से सबके बताईब हो
अति ना करs हो बोलs तनी कम
अति ना करs हो बोलs तनी कम
जहिया बारात तोहार आयी सनम
डी जे लगाके गरियाईब हम
जहिया बारात तोहार आयी सनम
डी जे लगाके गरियाईब हम

[म्यूजिक..]

अईसे ना होखs तू हमसे नाराज हो
बुझs मज़बूरी हमार यादव राज हो
ऐ ! अईसे ना होखs तू हमसे नाराज हो
बुझs मज़बूरी हमार यादव राज हो
अरे मंगिया तोहार सुनs जान अब तs टिकाये ना देब
शुभ लाभ तोहरा दुवारी पs हम लिखाये ना देब
सोनू खेसारी ना बनs बेरहम
सोनू खेसारी ना बनs बेरहम
जहिया बारात तोहार आयी सनम
डी जे लगाके गरियाईब हम
जहिया बारात तोहार आयी सनम
डी जे लगाके गरियाईब हम