Balamuwa Ho Tohre Se Pyar Ho Gail

Balamuwa Ho Tohre Se Pyar Ho Gail (Kalpana) Lyrics

Balamuwa Ho Tohre Se Pyar Ho Gail Is Superhit Bhojpuri Movie Song Sung By Kalpana & Khesari Lal Yadav From ‘Mehndi Lagake Rakhna‘ Movie. Star Cast In This Video Are Khesari Lal Yadav & Kajal Raghwani . This Song Is Written By Rajnish Mishra While Music Also Given By Rajnish Mishra. It’s Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel.

Balamuwa Ho Tohre Se Pyar Ho Gail

Lyrics In Hindi :-

ला ला ला आ हां हां …!
बांध लिहनी प्रीत तोहार ओढ़नी के छोर में
ओढ़नी के छोर में !
हां बांध लिहनी प्रीत तोहार ओढ़नी के छोर में
बस गईलs बन के कजरा अँखिया के कोर में
ना जाने जादू कईसन यार हो गईल
बलमुआ हो !
सजनवा हो !
बलमुआ हो तोहरे से प्यार हो गईल
बलमुआ हो तोहरे से प्यार हो गईल

[म्यूजिक..]

मन बसंत बगिया में राजा भवरा बनके आ गईलs
मधुर मिलन के रस में सनाईल प्रीत के राग सुना गईलs
ई प्यार कईल ना जाला जब होला तs बस हो जाला
ओढ़नी के आड़ में आ जा झूलनी के छईया छोहा जा राजा
आज से ई धनिया तोहार हो गईल
बलमुआ हो !
सजनवा हो !
बलमुआ हो तोहरे से प्यार हो गईल
बलमुआ हो तोहरे से प्यार हो गईल

[म्यूजिक..]

भाग से मिलल बाड़s सईया राखब तोहे संभाल के
तोहके करेजवा के भीतरी छुपा लेब लागी ना नजर संसार के
दिल के बंधन जुड़ जाला तब यार खुदा बन जाला
हां हां हां …!
नेहिया के गगरी छलकल दिल हमरो आज बा बहकल सहकल
माजा आज लूटे के विचार हो गईल
बलमुआ हो !
सजनवा हो !
बलमुआ हो हां हां हां हां .. प्यार हो गईल
बलमुआ हो तोहरे से प्यार हो गईल

Lyrics In English :-

La La La Aa Ha Ha ….!
Bandh Lihani Preet Tohar Odhani Ke Chhor Mein
Odhani Ke Chhor Mein !
Ha Bandh Lihani Preet Tohar Odhani Ke Chhor Mein
Bas Gaila Ban Ke Kajra Ankhiya Ke Kor Mein
Na Jaane Jadu Kaisan Yaar Ho Gail
Balamua Ho !
Sajanwa Ho !
Balamua Ho Tohre Se Pyar Ho Gail
Balamua Ho Tohre Se Pyar Ho Gail

[Music..]

Man Basant Bagiya Me Raja Bhawra Banke Aa Gaila
Madhur Milan Ke Ras Me Sanail Preet Ke Raag Suna Gaila
E Pyar Kail Na Jala Jab Hola Ta Bas Ho Jala
Odhani Ke Aad Me Aa Ja Jhulani Ke Chhaiya Chhoha Ja Raja
Aaj Se E Dhaniya Tohar Ho Gail
Balamua Ho !
Sajanwa Ho !
Balamuwa Ho Tohre Se Pyar Ho Gail
Balamuwa Ho Tohre Se Pyar Ho Gail

[Music..]

Bhag Se Milal Bada Saiya Rakhab Tohe Sambhal Ke
Tohke Karejwa Ke Bhitari Chhupa Leb Lagi Na Najar Sansaar Ke
Dil Ke Bandhan Jud Jala Tab Yaar Khuda Ban Jala
Ha Ha Ha …!
Nehiya Ke Gagari Chhalakal Dil Hamro Aaj Ba Bahakal Sahakal
Maza Aaj Loote Ke Bichar Ho Gail
Balamua Ho !
Sajanwa Ho !
Balamua Ho Ha Ha Ha Ha .. Pyar Ho Gail
Balamuwa Ho Tohre Se Pyar Ho Gail

Jan Gayini Ye Ho Jaan

Jan Gayini Ye Ho Jaan (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Jan Gayini Ye Ho Jaan Is Bhojpuri Movie Sad Song Sung By Khesari Lal Yadav & Kalpana From ‘Mehandi Lagake Rakhna‘ Movie. Star Cast In This Video Are Khesari Lal Yadav & Kajal Raghwani. This Song Is Written By Rajnish Mishra While Music Also Given By Rajnish Mishra. It’s Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel.

Jan Gayini Ye Ho Jaan

Lyrics In Hindi :-

जान गईनी ऐ हो जान जान गईनी जान
जान गईनी ऐ हो जान जान गईनी जान
प्यार नईखे लिखल
प्यार नईखे लिखल हाथ के लकीर में
नईखु तकदीर में ऐ जान
प्यार नईखे लिखल हाथ के लकीर में
नईखु तकदीर में ऐ जान

[म्यूजिक..]

दिल टूटला के कवनो होला ना आवाज हो
फिर कईसे सुनी ई जमाना
हो जईबू दोसर के तू कुछ दिन के बात बा
दिल पगला रोई बन दीवाना
सतरंगी सपना साजन के मनवा सजावे लागल !
पिया मिलन के प्यास जिया में नया नया बा जागल !!
सिख लेहब हम भी हो ओ ओ ओ …!
सिख लेहब हम भी गम में हँसे के अदा
अब जिये के पड़ी
अब जिये के पड़ी पिरितिया के पीर में
नईखु तकदीर में ऐ जान
प्यार नईखे लिखल हाथ के लकीर में
नईखु तकदीर में ऐ जान

[म्यूजिक..]

अक्सर ई होला केहू हँसे केहू रोवेला
प्रेम के भी लीला कुछ अजीब बा
बेवफा भी कह दी कईसे मासूम यार के
दगाबाज आपन ही नसीब बा
बन के दुल्हनिया जईबू जहिया सईया जी के गांव में !
रखिहs अपना राजाजी के तू झुलनी के छाँव में !!
खुश रहs तू हरदम हो ओ ओ ओ …!
खुश रहs तू हरदम दिल से इहे बा दुआ
सांस बन के बसल
सांस बन के बसल बाड़ू तू शरीर में
नईखु तकदीर में ऐ जान
प्यार नईखे लिखल हाथ के लकीर में
नईखु तकदीर में ऐ जान

Lyrics In English :-

Jan Gayini Ye Ho Jaan Jan Gaini Jaan
Jan Gaini Ae Ho Jaan Jan Gaini Jaan
Pyar Naikhe Likhal
Pyar Naikhe Likhal Hath Ke Lakeer Mein
Naikhu Takdir Me A Jaan
Pyar Naikhe Likhal Hath Ke Lakeer Mein
Naikhu Takdir Me A Jaan

[Music..]

Dil Tutala Ke Kawno Hola Na Aawaj Ho
Fir Kaise Suni E Jamana
Ho Jaibu Dosar Ke Tu Kuchh Din Ke Baat Ba
Dil Pagla Royi Ban Deewana
Satrangi Sapna Sajan Ke Manwa Sajawe Lagal !
Piya Milan Ke Pyas Jiya Me Naya Naya Ba Jagal !!
Sikh Lehab Hum Bhi Ho O O O …!
Sikh Lehab Hum Bhi Gum Me Hase Ke Ada
Ab Jiye Ke Padi
Ab Jiye Ke Padi Piritiya Ke Peer Me
Naikhu Takdir Me A Jaan
Pyar Naikhe Likhal Hath Ke Lakeer Mein
Naikhu Takdir Me A Jaan

[Music..]

Aksar E Hola Kehu Hase Kehu Rowela
Prem Ke Bhi Leela Kuchh Ajeeb Ba
Bewafa Bhi Kah Di Kaise Masum Yaar Ke
Dagabaaj Aapan Hi Naseeb Ba
Ban Ke Dulhiniya Jaibu Jahiya Saiya Ji Gaaw Me !
Rakhiha Apna Rajaji Ke Tu Jhulani Ke Chhaw Me !!
Khush Raha Tu Hardam Ho O O O …!
Khush Raha Tu Hardam Dil Se Ehe Ba Dua
Saas Ban Ke Basal
Saas Ban Ke Basal Badu Tu Sharir Me
Naikhu Takdir Me Ye Jaan
Pyar Naikhe Likhal Hath Ke Lakeer Mein
Naikhu Takdir Me Ye Jaan

Chhath Mayi Ke Baratiya

Chhath Mayi Ke Baratiya (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Khesari Lal Yadav , Kalpana और Indu Sonali का यह छठ गीत सुपरहिट भोजपुरी फिल्म नागिन (Nagin) का है जिसका नाम है – छठ माई के बरतिया (Chhath Mayi Ke Baratiya) | इस गाना को लिखे है Pyare Lal Yadav जी जबकि म्यूजिक दिए है Rajesh – Rajnish जी | इस गाना को Wave Music यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है | निचे आप इस गाना का वीडियो देख सकते है –

Kaanch Hi Baans Ke Bahangiya (Pawan Singh) Lyrics

छठ माई के बरतिया – लिरिक्स

हो ओ ओ ओ ..!
हो ओ ओ ओ ..!
आईल छठी के त्यौहार चहके लागल घर दुवार
माई के महिमा अपार लोगवा बोले जय जयकार
छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे
छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे
सईया लेके चलिहे माई के बहँगिया भोरहरी में चार बजे
सईया लेके चलिहे माई के बहँगिया भोरहरी में चार बजे !
छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे
छठी माई के करब बरतिया भोरहरी में चार बजे
देवरु लेके चलिहे सिर पे दउरिया भोरहरी में चार बजे
देवरु लेके चलिहे सिर पे दउरिया भोरहरी में चार बजे !

[म्यूजिक..]

ऐ हो सखी तनी चुनरी लियावs चुनरी लाके माँ के ओढ़ावs
माँ के ओढ़ाके रूप सजावs जिनगी आपन सफल बनावs
ऐ हो सखी तनी चुनरी लियावs चुनरी लाके माँ के ओढ़ावs !
माँ के ओढ़ाके रूप सजावs जिनगी आपन सफल बनावs !!
सुनs ऐ हमरी सजनिया तू घर के लक्ष्मीनिया नु हो
सुनs ऐ हमरी सजनिया तू घर के लक्ष्मीनिया नु हो
छठी मईया के बईठी चरनिया तs करी जा पूजनीया नु हो
छठी मईया के बईठी चरनिया तs करी जा पूजनीया नु हो

[म्यूजिक..]

ऐ हो सखी तनी कलशा लेयावs कलशा गंगा जल से भरावs
कांच कसईली पान चढ़ावs आवs घी के दीप जरावs
ऐ हो सखी तनी कलशा लेयावs कलशा गंगा जल से भरावs !
कांच कसईली पान चढ़ावs आवs घी के दीप जरावs !!
रची रची करबू आरतिया भोरहरी में चार बजे
रची रची करबू आरतिया भोरहरी में चार बजे
सासु संगे जाईब देवे अरघिया भोरहरी में चार बजे
सासु संगे जाईब देवे अरघिया भोरहरी में चार बजे

[म्यूजिक..]

निम्बुआ नारंगी से भरल डलईया
निम्बुआ नारंगी से भरल डलईया
की अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया
अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया
उगिहे आदित मल होखीहें सहईया
उगिहे आदित मल होखीहें सहईया
की अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया
अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया
निम्बुआ नारंगी से भरल डलईया
की अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया
अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया
अरघा चढ़ावे सुहागिन तिवईया

Reliya Re Le Chal Sawariya Ke Gaon

Reliya Re Le Chal Sawariya Ke Gaon (Kalpana) Lyrics

Kalpana का यह दर्दभरा गाना उनकी फिल्म Pyar Mohabbat Jindabad (प्यार मोहब्बत जिंदाबाद) का है जिसका नाम है – रेलिया रे चल साँवरिया के गाँव (Reliya Re Le Chal Sawariya Ke Gaon) | इस गाना को लिखे है Vinay Bihari जी जबकि म्यूजिक भी इन्ही का है | इस गाना को Wave Music यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Ham Hai Piya Ji Ke Patar Tiriyawa (Kalpana) Lyrics

रेलिया रे ले चल सांवरिया के गाँव – लिरिक्स

रेलिया रे ..!
रेलिया रे चल साँवरिया के गाँव रे
रेलिया रे चल साँवरिया के गाँव रे
चलल नाही जाला
चलल नाही जाला
छाला पड़ गईल बाटे दुनू पाँव रे
हो …! रेलिया रे चल साँवरिया के गाँव रे
रेलिया रे चल साँवरिया के गाँव रे
रेलिया रे ..!

[म्यूजिक..]

याद बगिया के आवे
याद पनघट के आवे
याद झुलुवा के आवे
नदी के तट के आवे
याद बगिया के आवे
याद पनघट के आवे
याद झुलुवा के आवे
नदी के तट के आवे
देहिया बा हमरे लगे उनका भीरी जान बा
अलग होके जिनगी जियल अब नाही आसान बा
देहिया बा हमरे लगे उनका भीरी जान बा
अलग होके जिनगी जियल अब नाही आसान बा
अलग होके जिनगी जियल अब नाही आसान बा
सुख जाई हरियर जिनगी
सुख जाई हरियर जिनगी बिना मिले देहिया के छाव रे
हो हो हो हो हो ओ …!
रेलिया रे चल साँवरिया के गाँव रे
रेलिया रे ..!

[म्यूजिक..]

मिलन के आस बा मन में
अजब के प्यास बा मन में
नयन देखल चाहत बाटे
साजन के दिल दर्पण में
मिलन के आस बा मन में
अजब के प्यास बा मन में
नयन देखल चाहत बाटे
सजन के दिल दर्पण में
साचल सनेहिया से सवरल श्रृंगार बा
का कही केतना कुहकत करेजा हमार बा
हो …! साचल सनेहिया से सवरल श्रृंगार बा
का कही केतना कुहकत करेजा हमार बा
का कही केतना कुहकत करेजा हमार बा
सईया सईया कही के तड़पी
सईया सईया कही के तड़पी
मनवा ना लागे कवनो थाव रे
हो हो हो हो हो ओ …!
रेलिया रे चल साँवरिया के गाँव रे
रेलिया रे !
रेलिया रे !