hum khud hi chale jayenge tera shahar chhod ke

Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke (Gunjan Singh) Lyrics

Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke Is Superhit Bhojpuri Sad Song Sung By Gunjan Singh. Original Lyrics Writer Of This Song Is Tahir Chishti. It’s Released By Gunjan Singh Entertainment Youtube Channel.

Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke

Lyrics In Hindi :-

ऐसे ना जा खफा होके
ऐसे ना जा खफा होके मुँह मुझसे मोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के
ऐसे ना जा खफा होके मुँह मुझसे मोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के

[म्यूजिक..]

कुछ गम नहीं है इसका मिटे मेरे अरमान
ठुकराने वाले मुझपे तू करना एक एहसान
सर झुकाये अंजुमन में आँख है बैठे हुए
सर झुकाये अंजुमन में आँख है बैठे हुए
क्या खता हुई है हमसे जो आप है रूठे हुए
देख लो अब वक्त ऐ रुख्सत प्यार की बेताबियाँ
देख लो अब वक्त ऐ रुख्सत प्यार की बेताबियाँ
कौन जाने कब मिले इस बार के बिछड़े हुए
कुछ गम नहीं है इसका मिटे मेरे अरमान
ठुकराने वाले मुझपे तू करना एक एहसान
एहसास तुझे भी होगा
एहसास तुझे भी होगा दिल मेरा तोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के

[म्यूजिक..]

रह रह के पल वो प्यार के तुझको रुलायेंगे
तेरी बेबसी तन्हाई में तुझको तड़पाएँगे
भरोसा मत करो साँसों की डोरी छूट जाती है
भरोसा मत करो साँसों की डोरी छूट जाती है
ये छते महफूज रहती है हवेली टूट जाती है
लड़कपन में की गयी वादे की कुछ कीमत नहीं होती
लड़कपन में की गयी वादे की कुछ कीमत नहीं होती
अंगूठी हाथो में रहती है मगर वो टूट जाती है
रह रह के पल वो प्यार के तुझको रुलायेंगे
तेरी बेबसी तन्हाई में तुझको तड़पाएँगे
क्या मिला तुझे गुंजन के
क्या मिला तुझे गुंजन के सपने मरोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के
हम खुद ही चले जायेंगे तेरा शहर छोड़ के

Lyrics In English :-

Aise Na Ja Khafa Hoke
Aise Na Ja Khafa Hoke Muh Mujhse Mod Ke
Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke
Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke
Aise Na Ja Khafa Hoke Muh Mujhse Mod Ke
Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke
Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke

[Music..]

Kuchh Gum Nahi Hai Iska Mite Mere Armaan
Thukraane wale Mujhpe Tu Karna Ek Aehsaan
Sar Jhukaye Anjuman Me Aankh Hai Baithe Huye
Sar Jhukaye Anjuman Me Aankh Hai Baithe Huye
Kya Khata Huyi Hai Humse Jo Aap Hai Ruthe Huye
Dekh Lo Ab Wakt Ae Rukhsat Pyar Ki Betabiya
Dekh Lo Ab Wakt Ae Rukhsat Pyar Ki Betabiya
Kaun Jaane Kab Mile Is Baar Ke Bichhade Huye
Kuchh Gum Nahi Hai Iska Mite Mere Armaan
Thukraane wale Mujhpe Tu Karna Ek Aehsaan
Aehsaas Tujhe Bhi Hoga
Aehsaas Tujhe Bhi Hoga Dil Mera Tod Ke
Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke
Hum Khud Hi Chale Jayenge Tera Shahar Chhod Ke

[Music..]

Rah Rah Ke Pal Wo Pyar Ke Tujhko Rulayenge
Teri Bebasi Tanhaai Me Tujhko Tadpayenge
Bharosa Mat Karo Saaso Ki Dori Chhut Jati Hai
Bharosa Mat Karo Saaso Ki Dori Chhut Jati Hai
Ye Chhate Mahfooj Rahti Hai Haweli Toot Jati Hai
Ladakpan Me Ki Gayi Waade Ki Kuchh Kimat Nahi Hoti
Ladakpan Me Ki Gayi Waade Ki Kuchh Kimat Nahi Hoti
Anguthi Haatho Me Rahti Hai Magar Wo Toot Jati Hai
Rah Rah Ke Pal Wo Pyar Ke Tujhko Rulayenge
Teri Bebasi Tanhaai Me Tujhko Tadpayenge
Kya Mila Tujhe Gunjan Ke
Kya Mila Tujhe Gunjan Ke Sapne Marod Ke
Ham Khud Hi Chale Jaayenge Tera Sahar Chhod Ke
Ham Khud Hi Chale Jaayenge Tera Sahar Chhod Ke
Ham Khud Hi Chale Jaayenge Tera Sahar Chhod Ke
Ham Khud Hi Chale Jaayenge Tera Sahar Chhod Ke

Khuda Teri Kaisi Khudai

Khuda Teri Kaisi Khudai (Gunjan Singh) Lyrics

Khuda Teri Kaisi Khudai Is Bhojpuri Superhit Sad Song Sung By Gunjan Singh From ‘Chudi Tutal Kalaiya Me‘ Album. This Song Is Written By Hareram Hasmukhi While Music Given By Shankar Singh. It’s Released By Wave Music Youtube Channel.

Khuda Teri Kaisi Khudai Hai

Lyrics In Hindi :-

ऐ खुदा तेरी कैसी खुदाई है
तूने कैसी ये दुनिया बनाई है
हो ओ ओ ओ हां आ आ आ …!
ऐ खुदा तेरी कैसी खुदाई है
तूने कैसी ये दुनिया बनाई है
प्यार करने वालो को सताया जा रहा है
प्यार करने वालो को सताया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है

[म्यूजिक..]

दीवाने के दिल पे लोग पत्थर चलाते है
प्यार का कदर कोई कर नहीं पाते है
दीवाने के दिल पे लोग पत्थर चलाते है
प्यार का कदर कोई कर नहीं पाते है
प्रेमी प्रेमिका को कितना रुलाया जा रहा है
प्रेमी प्रेमिका को कितना रुलाया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है

[म्यूजिक..]

प्यार का कसूर है जो लोग इससे लड़ते है
तू ही बता दे रब्बा गुंजन मारु कहते है
प्यार का कसूर है जो लोग इससे लड़ते है
तू ही बता दे रब्बा अप्पू हँसमुख कहते है
प्यार आग लगाके जलाया जा रहा है
प्यार आग लगाके जलाया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है

फाइनल :-

ऐ खुदा तेरी कैसी खुदाई है
तूने कैसी ये दुनिया बनाई है
प्यार करने वालो को सताया जा रहा है
प्यार करने वालो को सताया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है
क्यों मोहब्बत का नक्शा मिटाया जा रहा है

Lyrics In English :-

Ae Khuda Teri Kaisi Khudai Hai
Tune Kaisi Ye Duniya Banai Hai
Ho O O O Ha Aa Aa Aa …!
Ae Khuda Teri Kaisi Khudai Hai
Tune Kaisi Ye Duniya Banai Hai
Pyar Karne Walo Ko Sataya Ja Raha Hai
Pyar Karne Walo Ko Sataya Ja Raha Hai
Kyo Mohabbat Ka Naksha Mitaya Ja Raha Hai
Kyo Mohabbat Ka Naksha Mitaya Ja Raha Hai

[Music..]

Deewane Ke Dil Pe Log Patthar Chalate Hai
Pyar Ka Kadar Koi Kar Nahi Pate Hai
Deewane Ke Dil Pe Log Patthar Chalate Hai
Pyar Ka Kadar Koi Kar Nahi Pate Hai
Premi Premika Ko Kitna Rulaya Ja Raha Hai
Premi Premika Ko Kitna Rulaya Ja Raha Hai
Kyo Mohabbat Ka Naksha Mitaya Ja Raha Hai
Kyo Mohabbat Ka Naksha Mitaya Ja Raha Hai

[Music..]

Pyar Ka Kasur Hai Jo Log Isse Ladte Hai
Tu Hi Bata De Rabba Gunjan Maru Kahte Hai
Pyar Ka Kasur Hai Jo Log Isse Ladte Hai
Tu Hi Bata De Rabba Appu Hasmukh Kahte Hai
Pyar Aag Lagake Jalaya Ja Raha Hai
Pyar Aag Lagake Jalaya Ja Raha Hai
Kyun Mohabbat Ka Naksa Mitaya Ja Raha Hai
Kyun Mohabbat Ka Naksa Mitaya Ja Raha Hai

Final :-

Ae Khuda Teri Kaisi Khudai Hai
Tune Kaisi Ye Duniya Banai Hai
Pyar Karne Walo Ko Sataya Ja Raha Hai
Pyar Karne Walo Ko Sataya Ja Raha Hai
Kyo Mohabbat Ka Naksha Mitaya Ja Raha Hai
Kyo Mohabbat Ka Naksha Mitaya Ja Raha Hai

Tora Bina Jinagi Viran Lage

Tora Bina Jinagi Viran Lage (Gunjan Singh) Lyrics

Tora Bina Jinagi Viran Lage Is Blockbuster Bhojpuri Sad Song Sung By Gunjan Singh From ‘Mile Aiha Chori Chori‘ Album. This Song Is Written By Kundan Prit While Music Given By Sahil Khan. It’s Released By Wave Music Youtube Channel.

Tora Bina Jinagi Viran Lage

Lyrics In Hindi :-

तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे
जियते शरीरिया हाय ..!
जियते शरीरिया बेजान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे

[म्यूजिक..]

नजारा ना तोर तs नजरिया का होई रे
भूल गईली तुहि तs उमिरिया का होई रे
हां ! नजारा ना तोर तs नजरिया का होई रे
भूल गईली तुहि तs उमिरिया का होई रे
भूल गईली तुहि तs उमिरिया का होई रे
जिनगी अर्थी उमर हाय …!
जिनगी अर्थी उमर शमशान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे

[म्यूजिक..]

जिनगी बेजान जान जाई तन्हाई से
डर लागे लागल अब तs अपना परछाई से
हां ! जिनगी बेजान जान जाई तन्हाई से
डर लागे लागल अब तs अपना परछाई से
डर लागे लागल अब तs अपना परछाई से
चाहत विरह के हाय …!
चाहत विरह के मकान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे

[म्यूजिक..]

उतरे ना रंग कबो तोहरा सिंगार के
सपना जरा के काजल करिहs तू प्यार के
हां ! उतरे ना रंग कबो तोहरा सिंगार के
सपना जरा के काजल करिहs तू प्यार के
सपना जरा के काजल करिहs तू प्यार के
भटकत गुंजन के हाय ..!
भटकत गुंजन के पहचान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे
तोरा बिना दुनिया वीरान लागे गोरी रे

Lyrics In English :-

Tora Bina Duniya Biran Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Biran Lage Gori Re
Jiyate Shaririya Haye ..!
Jiyate Shaririya Bejaan Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Biran Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Biran Lage Gori Re

[Music..]

Nazara Na Tor Ta Nazariya Ka Hoi Re
Bhool Gaili Tuhi Ta Umiriya Ka Hoi Re
Ha ! Nazara Na Tor Ta Nazariya Ka Hoi Re
Bhool Gaili Tuhi Ta Umiriya Ka Hoi Re
Bhool Gaili Tuhi Ta Umiriya Ka Hoi Re
Jinagi Arthi Umar Haye ..!
Zindagi Arthi Umar Shamshan Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Viran Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Viran Lage Gori Re

[Music..]

Jinagi Bejaan Jaan Jaai Tanhaai Se
Dar Lage Lagal Ab Ta Apna Parchhai Se
Ha ! Jinagi Bejaan Jaan Jaai Tanhaai Se
Dar Lage Lagal Ab Ta Apna Parchhai Se
Dar Lage Lagal Ab Ta Apna Parchhai Se
Chahat Birah Ke Haye ..!
Chahat Birah Ke Makan Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Biran Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Biran Lage Gori Re

[Music..]

Utare Na Rang Kabo Tohra Singaar Ke
Sapna Jara Ke Kajal Kariha Tu Pyar Ke
Ha ! Utare Na Rang Kabo Tohra Singaar Ke
Sapna Jara Ke Kajal Kariha Tu Pyar Ke
Sapna Jara Ke Kajal Kariha Tu Pyar Ke
Bhatkat Gunjan Ke Haye ..!
Bhatkat Gunjan Ke Pahchan Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Viran Lage Gori Re
Tora Bina Duniya Viran Lage Gori Re

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me (Gunjan Singh) Lyrics

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me Is Superhit Bhojpuri Sad Song Sung By Gunjan Singh. This Song Is Written By Hare Ram Hasmukhi While Music Given By Shankar Singh. It’s Released By Wave Music Youtube Channel.

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

Lyrics In Hindi :-

ससुराल जालु तs जा हम दुआ देत बानी
सईया के सेज सजईहs भूल जईहs हमके रानी
हो ओ ओ हो हां हां हां …!
ससुराल जालु तs जा हम दुआ देत बानी
सईया के सेज सजईहs भूल जईहs हमके रानी
छिनले विधाता लाके हो …!
छिनले विधाता लाके एतना करीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

[म्यूजिक..]

दोष ना तोहार ऊपर वाला सब करावेले
आ कबो हँसावेले आ कबो रोवावेले
आँसू मत गिराओ सनम दर्द हमें होता है
आँसू मत गिराओ सनम दर्द हमें होता है
मन तो समझ जाता है लेकिन दिल बहुत रोता है
दोष ना तोहार ऊपर वाला सब करावेले
आ कबो हँसावेले आ कबो रोवावेले
गलती कईले देवता जनम हो …!
गलती कईले देवता जनम देके गरीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

[म्यूजिक..]

जब तोहार डोली तोहरा दुआरा से उठी
मर जाई गुंजन हरेराम हँसमुखी
क्या होगा ये शरीर इसे आग में जला लेंगे
क्या होगा ये शरीर इसे आग में जला लेंगे
कसम है इस दुनिया से अपना नाम मिटा लेंगे
जब तोहार डोली तोहरा दुआरा से उठी
मर जाई गुंजन हरेराम हँसमुखी
करीहे दफन मारु हो …!
करीहे दफन शंकर जमीन दस जरीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

फाइनल :-

ससुराल जालु तs जा हम दुआ देत बानी
सईया के सेज सजईहs भूल जईहs हमके रानी
छिनले विधाता लाके हो …!
छिनले विधाता लाके एतना करीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

Lyrics In English :-

Sasural Jaalu Ta Ja Ham Duwa Det Bani
Saiya Ke Sej Sajaiha Bhul Jaiha Hamke Rani
Ho O O Ho Ha Ha Ha …!
Sasural Jaalu Ta Ja Ham Duwa Det Bani
Saiya Ke Sej Sajaiha Bhul Jaiha Hamke Rani
Chhinale Vidhata Laake Ho …!
Chhinale Vidhata Laake Aetna Karib Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me

[Music..]

Dosh Na Tohar Upar Wala Sab Karawele
Aa Kabo Hasawele Aa Kabo Rowawele
Aashu Mat Girawo Sanam Dard Hame Hota Hai
Aashu Mat Girawo Sanam Dard Hame Hota Hai
Man To Samajh Jata Hai Lekin Dil Bahut Rota Hai
Dosh Na Tohar Upar Wala Sab Karawele
Aa Kabo Hasawele Aa Kabo Rowawele
Galati Kaile Devta Janam Ho …!
Galati Kaile Devta Janam Deke Gareeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

[Music..]

Jab Tohar Doli Tohra Duwara Se Uthi
Mar Jaai Gunjan Hareram Hashmukhi
Kya Hoga Ye Sharir Ise Aag Me Jala Lenge
Kya Hoga Ye Sharir Ise Aag Me Jala Lenge
Kasam Hai Is Duniya Se Apna Naam Mita Lenge
Jab Tohar Doli Tohra Duwara Se Uthi
Mar Jaai Gunjan Hareram Hashmukhi
Karihe Dafan Maaru Ho …!
Karihe Dafan Shankar Jameen Das Jareeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

Final :-

Sasural Jaalu Ta Ja Ham Duwa Det Bani
Saiya Ke Sej Sajaiha Bhul Jaiha Hamke Rani
Chhinale Vidhata Laake Ho …!
Chhinale Vidhata Laake Aetna Kareeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

Babuaan Idhar Hai

Babuaan Idhar Hai (Gunjan Singh) Lyrics

Babuaan Idhar Hai Is Latest Hit Bhojpuri Song Sung By Gunjan Singh. Star Cast In This Video Are Gunjan Singh & Pramila Ghosh. This Song Is Written By Ajay Vishwakarma While Music Given By Arya Sharma. This Song Is Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel.

Babuaan Idhar Hai

Lyrics In Hindi :-

बबुआन से गोरी !
अरे पलट !
बबुआन इधर है !!
भूल जईबू गली अहिरान के गोरी
अरे ! ध्यान से सुन ..!!
भूल जईबू गली अहिरान के गोरी
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी
भूल जईबू गली अहिरान के गोरी !
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी !
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी !
समझी ?

[म्यूजिक..]

नशा जवानी के उतरी हो
सब सुख देहब कबूतरी हो
सोना से मोना तौल देहब
ले जाके कोठी के भीतरी हो
ऐ कबूतरी !
नशा जवानी के उतरी हो
सब सुख देहब कबूतरी हो
सोना से मोना तौल देहब
ले जाके कोठी के भीतरी हो
बैगनवा तोहार अब काम ना करी
अरे खुजली धली !
बैगनवा तोहार अब काम ना करी
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी
भूल जईबू गली अहिरान के गोरी !
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी !
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी !
अरे आव देर मत लगाव !!

[म्यूजिक..]

अगिया तोहार ना बुताईल बा
गोर बदन खखुआईल बा
ओकरा से बेसी माजा देहब
रंजीत अजय पगलाईल बा
खून में ही गर्मी है !
अगिया तोहार ना बुताईल बा
गोर बदन खखुआईल बा
ओकरा से बेसी माजा देहब
जीतू मारु पगलाईल बा
गुंजन गरम करी ईंजन छोरी
नाम ही काफी है !
गुंजन गरम करी ईंजन छोरी
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी
भूल जईबू गली अहिरान के गोरी !
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी !
माजा जब पईबू बबुआन से गोरी !

Lyrics In English :-

Babuaan Se Gori !
Are Palat !
Babuaan Edhar Hai !!
Bhool Jaibu Gali Ahiraan Ke Gori
Are ! Dhyan Se Sun ..!!
Bhool Jaibu Gali Ahiraan Ke Gori
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori
Bhul Jaibu Gali Ahiraan Ke Gori !
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori !
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori !
Samjhi ?

[Music..]

Nasha Jawani Ke Utari Ho
Sab Sukh Dehab Kabutari Ho
Sona Se Mona Taul Dehab
Le Jaake Kothi Ke Bhitari Ho
Ae Kabutari !
Nasha Jawani Ke Utari Ho
Sab Sukh Dehab Kabutari Ho
Sona Se Mona Taul Dehab
Le Jaake Kothi Ke Bhitari Ho
Baiganwa Tohar Ab Kaam Na Kari
Are Khujali Dhali !
Baiganwa Tohar Ab Kaam Na Kari
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori
Bhul Jaibu Gali Ahiraan Ke Gori !
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori !
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori !
Are Aaw Der Mat Lagaw !!

[Music..]

Agiya Tohar Na Butail Ba
Gor Badan Khakhuwail Ba
Okra Se Besi Maza Dehab
Ranjeet Ajay Pagalail Ba
Khoon Me Hi Garmi Hai !
Agiya Tohar Na Butail Ba
Gor Badan Khakhuwail Ba
Okra Se Besi Maza Dehab
Jitu Maru Pagalail Ba
Gunjan Garam Kari Enjan Chhori
Name Hi Kaafi Hai !
Gunjan Garam Kari Enjan Chhori
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori
Bhul Jaibu Gali Ahiraan Ke Gori !
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori !
Maza Jab Paibu Babuaan Se Gori !

Pata Nahi Kaun Sa Nasha Karti Hai

Pata Nahi Kaun Sa Nasha Karti Hai (Gunjan Singh) Lyrics

Pata Nahi Kaun Sa Nasha Karti Hai Is Latest Trending Bhojpuri Song Sung By Gunjan Singh & Antra Singh Priyanka. Star Cast In This Video Are Gunjan Singh & Anisha Pandey. This Song Is Written By Akhilesh Kashyap While Music Given By Shyam Sundar. This Song Is Released By Aadishakti Films Youtube Channel.

Pata Nahi Kaun Sa Nasha Karti Hai

Lyrics In Hindi :-

भउजी !
उ हु …!
ऐ भउजी !
का हs ?
जवन तोहार शादी में गईल रही
हs !
आ मड़वा पs जे उ गारी देत रहे
के ?
उ तोर बहिन ना
तs ?
जेसीबी के मशीन रहे
अरे बाक !
आ बड़ी कोड़ कोड़ के गाली देले बिया
आ ओकर चेहरा हमरा आँखी से उतरत नईखे
अच्छा !
ऐ भउजी !
का ?
अब तुहि कवनो उपाय लगावs
ह ह ह ह …!
अरे मोट रहे ?
ना तनी सा छोट रहे !
अरे करियट्ठी का ?
ना उ तs गोर रहे !
अच्छा नटुरी ?
ना ! उ तs चटुरी रहे
चाट खात रहे
आ ….!

तs छाटल छाटल देत हमके गाली रहे !
अरे केकरा खातिर परेशान बानी जी
आ रउवा पs देत हम ध्यान बानी जी
रउवा पs देत हम ध्यान बानी जी !
अरे केकरा खातिर परेशान बानी जी
आ रउवा पs देत हम ध्यान बानी जी
आ केकरा से लड़ल बा राउर नजरिया
आ रूपवा रहे की सोनाली रहे
अरे बताएब तब नु हम जानब देवर जी !
तs सुनs !!
हाथे माईक मुँह में ओकरा गाली रहे
का ?
आ ओठ औटल दुधवा के छाली रहे
ह ह ह ह …!
ना जाने कईसन नशा कईले साली रहे
हु ..?
आ छाटल छाटल देत हमके गाली रहे

[म्यूजिक..]

कईसन ओकर हुलिया रहे
लागता की जूलिया रहे
हे हे ..!
मारी इतर खूबे गमकावत रहे
मुँह डाड़ एके संगहि हिलावत रहे
हिलावत रहे !
केकरा से प्यार कके रउवा चली अईनी
का चाय के पियावत उ प्याली रहे
हम तो कॉफी पीते है !
अच्छा !!
हाथे माईक मुँह में ओकरा गाली रहे
हs ..!
आ ओठ औटल दुधवा के छाली रहे
ओह हो !
ना जाने कईसन नशा कईले साली रहे
हु ..!
आ छाटल छाटल देत हमके गाली रहे

[म्यूजिक..]

पता लगावतानी रउवा के बतावतानी
गुंजन अखिलेश के ओकरे से हो गईल प्यार
तनिका सेटिंग करा दs भौजाई हमार
लभेरले का उ ओठलाली रहे
का केश ओकर मकड़ी के जाली रहे
अरे धs लेहलु ऐ भउजी !
रुकs ना कुछ सोचतानी !!
सोचs …!
हाथे माईक मुँह में ओकरा गाली रहे
आ ओठ औटल दुधवा के छाली रहे
हs !
आ वाडका पीके देत सबके गाली रहे
मईयो गे मईयो !
आ माई कसम बड़ी उ बवाली रहे
हs हs ..!
अरे सलोनिया रहे ऐ देवर जी !
भउजी सलोनी को फोन किया जाय !!
हई साला …!!!

Lyrics In English :-

Bhauji !
U Hu …!
Ae Bhauji !
Ka Ha ?
Jawan Tohar Shadi Me Gail Rahi
Ha !
Aa Madwa Pa Je U Gari Det Rahe
Ke ?
U Tor Bahin Na
Ta ?
JCB Ke Masine Rahe
Are Baak !
Aa Badi Kod Kod Ke Gaali Dele Biya
Aa Okra Chehra Hamra Aankhi Se Utarat Naikhe
Achha !
Ae Bhauji !
Ka ?
Ab Tuhi Kawano Upay Lagawa
Ha Ha Ha Ha …!
Are Mot Rahe ?
Na Tani Sa Chhot Rahe !
Are Kariyatthi Ka ?
Na U Ta Gor Rahe !
Achha Naturi ?
Na ! U Ta Chaturi Rahe
Chat Khat Rahe
Aa …!

Ta Chhatal Chhatal Det Humke Gaali Rahe !
Are Kekra Khatir Pareshan Bani Ji
Aa Rauwa Pa Det Hum Dhyan Bani Ji
Rauwa Pa Det Hum Dhyan Bani Ji !
Are Kekra Khatir Pareshan Bani Ji
Aa Rauwa Pa Det Hum Dhyan Bani Ji
Aa Kekra Se Ladal Ba Raur Najariya
Aa Roopwa Rahe Ki Sonali Rahe
Are Batayeb Tab Nu Hum Jaanab Devar Ji !
Ta Suna !!
Hathe Mike Muh Me Okra Gaali Rahe
Ka ?
Aa Oth Autal Dudhwa Ke Chhali Rahe
Ha Ha Ha Ha …!
Na Jaane Kaisan Nasha Kaile Saali Rahe
Hu …?
Aa Chhatal Chhatal Det Hamke Gaali Rahe

[Music..]

Kaisan Okar Huliya Rahe
Lagata Ki Juliya Rahe
He He ..!
Mari Itar Khube Gamkawat Rahe
Muh Daad Aeke Sangahi Hilawat Rahe
Hilawat Rahe !
Kekra Se Pyar Kake Rauwa Chali Aaini
Ka Chay Ke Piyawat U Pyali Rahe
Hum To Coffee Pite Hai !
Achha !!
Hathe Mike Muh Me Okra Gali Rahe
Ha ..!
Aa Oth Autal Dudhwa Ke Chhali Rahe
Oh Ho !
Na Jaane Kaisan Nasha Kaile Sali Rahe
Hu …!
Aa Chhatal Chhatal Det Hamke Gali Rahe

[Music..]

Pata Lagawatani Rauwa Ke Batawatani
Gunjan Akhilesh Ke Okre Se Ho Gail Pyar
Tanika Setting Kara Da Bhaujai Hamar
Labherale Ka U Othalali Rahe
Ka Kesh Okar Makadi Ke Jali Rahe
Are Dha Lehalu Ae Bhauji !
Ruka Na Kuchh Sochatani !!
Socha ..!
Hathe Mike Muh Me Okra Gali Rahe
Aa Oth Autal Dudhwa Ke Chhali Rahe
Ha !
Aa Wadka Pike Det Sabke Gali Rahe
Maiyo Ge Maiyo !
Aa Maai Kasam Badi U Bawali Rahe
Ha Ha ..!
Are Saloniya Rahe Ae Devar Ji !
Bhauji Saloni Ko Phone Kiya Jaay !!
Hayi Saala ….!

Dil Ke Dawa Ka Awishkar

Dil Ke Dawa Ka Awishkar (Gunjan Singh) Lyrics

Gunjan Singh का यह दर्दभरा गाना Yashi Films यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – दिल के दवा का आविष्कार (Dil Ke Dawa Ka Awishkar) | इस गाना को लिखे है Hareram Hasmuskhi जी जबकि म्यूजिक दिए है Roushan Singh जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Baba Ramdev (Khesari Lal Yadav) Lyrics

दिल के दवा का आविष्कार – लिरिक्स

रही रही के खूब दुखाला हो
दरद ना अब सहला हो
हो ओ ओ …!
रही रही के खूब दुखाला हो
दरद ना अब सहला हो
काहे खातिर होला ई प्यार
ऐ वैज्ञानिक मेरे यार करो दो
दिल के दवा का अविष्कार
हो ..! ऐ वैज्ञानिक मेरे यार करो दो
दिल के दवा का अविष्कार

[म्यूजिक ..]

नीक नाही लागे खाईल पियल
लागता बोझ अब धरती पे जियल
नीक नाही लागे खाईल पियल
लागता बोझ अब धरती पे जियल
जगले हो जाता भोर हो
अंखिया से गिरे लोर हो
सुनसान लागे संसार
ऐ वैज्ञानिक मेरे यार करो दो
दिल के दवा का अविष्कार
हो ..! ऐ वैज्ञानिक मेरे यार करो दो
दिल के दवा का अविष्कार

[म्यूजिक ..]

काहे खातिर राम जी बनवले ई दिल रे
एह के सम्हारल बा बड़ा मुश्किल रे
काहे खातिर राम जी बनवले ई दिल रे
एह के सम्हारल बा बड़ा मुश्किल रे
चिंता से देह सुखाला हो
जिनगी जहर बुझाला हो
गुंजन हसमुखी बा लाचार
ऐ वैज्ञानिक मेरे यार करो दो
दिल के दवा का अविष्कार
हो ..! ऐ वैज्ञानिक मेरे यार करो दो
दिल के दवा का अविष्कार
ऐ वैंज्ञानीक मेरे यार करो दो
दिल के दवा का अविष्कार

ka likhal ba

Ka Likhal Ba – का लिखल बा (Gunjan Singh) Lyrics

Gunjan Singh और Antra Singh Priyanka का यह सुपरहिट जीजा-शाली स्पेशल गाना Aadishakti Films यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – का लिखल बा (Ka Likhal Ba) | इस गाना को लिखे है हरे राम मिश्रा जी जबकि म्यूजिक दिए है श्याम सुन्दर जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Shaali Ji Sahara Karo (Arvind Akela Kallu Ji) Lyrics

का लिखल बा – लिरिक्स

का लिखल बाs !
का लिखल बाs !
सखी घेरs दुआरी
पूछी जा पारा पारी
अईले चोन्हरा जीजा
दिही जा इनके गारी
अरे ऐ सखी !
आवs ना !
गरियावल जाव !
सखी घेरs दुआरी
पूछी जा पारा पारी
अईले चोन्हरा जीजा
दिही जा इनके गारी
तनी ताक लs दुवरिया
पs का लिखल बा
तनी ताक लs दुवरिया
पs का लिखल बा
अरे तनी बाए देखिये ना !
एतवार लिखल बा हो
सोमार लिखल बा
तोहरा बहिनी के सोलह गो
भतार लिखल बा
अरे बाक !
एतवार लिखल बा हो
सोमार लिखल बा
अच्छा !
तोहरा बहिनी के सोलह गो
भतार लिखल बा
अरे बगल में तोहरो बहिन के नाम बा !
पढ़ लs बढ़िया से !

[म्यूजिक..]

हटे भोजपुरियन के रीति आ रिवाज
काहे ऐ जीजा तोहरा लागता लाज
दाए हाथ के हरी हरी चूड़िया
साचो लागs तारु जहर के पुड़िया
तनी ताक लs दुअरिया
पs का लिखल बा
तनी ताक लs दुअरिया
पs का लिखल बा
थोड़की सा बाये देखिये !
एतवार लिखल बा हो
सोमार लिखल बा
तोहरा बहिनी के सोलह गो
भतार लिखल बा
एतवार लिखल बा हो
सोमार लिखल बा
तोहरा बहिनी के सोलह गो
भतार लिखल बा

[म्यूजिक..]

दोसरा के चीज पs ना लावs जीजा ढीठ
देह सहलाव जनि बोली बोल मीठ
जीजा के साली में हक आधा होला हो
गुंजन के आगे जनि बनs भोला हो
हरेराम पढ़ी लs नजरिया से
का लिखल बा
तनी ताक लs दुअरिया
पs का लिखल बा
एतवार लिखल बा हो
सोमार लिखल बा
तोहरा बहिन के सोलह गो
भतार लिखल बा
एतवार लिखल बा हो
सोमार लिखल बा
तोहरा बहिनी के सोलह गो
भतार लिखल बा

Dil Mein Dhokha Hai

Dil Mein Dhokha Hai (Gunjan Singh) Lyrics

Gunjan Singh का यह दर्दभरा गीत Aadishakti Films यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – दिल में धोखा है (Dil Mein Dhokha Hai) | इस गाना को लिखे है Akhilesh Kashyap जी जबकि म्यूजिक Raushan Singh का है | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Tujhe Bewafa Kahun (Khesari Lal Yadav) Lyrics

दिल धोखे में है धोखेबाज़ दिल में है – लिरिक्स

क्या यार एक गर्लफ्रेंड नहीं पटा लिए हो !
तुम दिन रात उसी में लगे रहते हो !
अरे नहीं यार !
वो हमसे बहुत प्यार करती है
अच्छा ! तुम्हारे प्यार का भूत उतार दू क्या ?
मतलब !
मतलब ये की तेरी वाली मेरी भी हो गई है !
अरे ये कैसा मजाक है यार ?
तो ठीक है ! लो खुद ही देख लो
रिंगिंग…….!
हां बाबू बोलो !
कैसे हो आप ?
रिंगिंग ….!
आपने जिस नंबर पे कॉल किया है , वो अभी दूसरे कॉल पर व्यस्त है !
हां बाबू बोलो !
कहाँ व्यस्त थी ?
अरे वो मौसी का कॉल था जानू !
कोई बात नहीं !
थैंक यु यार !

यारो इन लड़कियों की करे क्या बात
वफा कहे या बेवफा की जात
आ हां हां …….!
यारो इन लड़कियों की करे हम क्या बात
वफा कहे या बेवफा की जात
जिंदगी जीना तो बड़ी मुश्किल में है
दिल धोखे में है धोखेबाज़ दिल में है
दिल धोखे में है धोखेबाज़ दिल में है

[म्यूजिक..]

रिंगिंग……!
द पर्सन यू आर ट्राइंग टू कॉल इज कर्रेंटली बिजी
रिंगिंग……!
द पर्सन यू आर ट्राइंग टू कॉल इज कर्रेंटली बिजी
प्यार वो सिखाती फिर प्यार अजमाती
फिर बाबू फिर सोना फिर सीटू कह बुलाती है
ये वही है यार जो हद से ज्यादा तड़पाती है

प्यार को वो बस समझे खिलौना
मेरे किश्मत में है रोना
कैसे भरोसा कोई करेगा प्यार पे
ये रोग किसी को हो ना
अरे दिल को तोड़ना मुँह को मोड़ना
उसकी तो फिदरत में है
लाख आएंगे लाख जायेंगे
ये उसकी किश्मत में है
तड़पना तो प्यार में यारो
हर महफिल में है
दिल धोखे में है धोखेबाज़ दिल में है
दिल धोखे में है धोखेबाज़ दिल में है

[म्यूजिक..]

बाबू आई एम सो सॉरी !
प्लीज माफ़ कर दो !
आज से ऐसी वैसी गलती नहीं होगी !
प्लीज बाबू मान जाओ ना !
आखिर गलती इंसान से ही होती है ना !
अब क्यों कॉल मैसेज कर रही हो ?
आई रियली हेट यू यार !
कभी ये था कभी वो था
कभी ये था कभी वो था
कभी ये था कभी वो था
सबका दिल तोड़ी है यार
चाहे वो जो था

ऐसे ही लोगो से इश्क बदनाम है
एक जान कितनो की जान है
अखिलेश गुंजन का सब कुछ लूटा
टूट गया अरमान है
बड़ी रोयेगी तब मुझे खोयेगी जब
होगा एहसास उसे
वो कैसा था छाँव जैसा था
जब होंगे ना पास उसके
उनको जो सजा दे दे वो
तमन्ना जज वकील में है
दिल धोखे में है धोखेबाज़ दिल में है
दिल धोखे में है धोखेबाज़ दिल में है

Hiyo Magahiya Marad

Hiyo Magahiya Marad (Gunjan Singh) Lyrics

Gunjan Singh और Antra Singh Priyanka का यह सुपरहिट मगही गीत Vijay Laxmi Bhojpuri Tune यूट्यूब चैनल पर रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – हियो मगहिया मरद (Hiyo Magahiya Marad) | इस गाना के Lyrics Writer है Aman Albela जी जबकि Music Director है Shishir Pandey जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Nachaniya Bhatar (Pramod Premi Yadav) Lyrics

हियो मगहिया मरद – लिरिक्स

फैशन में रहती मैं लड़की बंगाली
हाथ मत लगाना रे दे दूंगी गाली
समझा ?
ई बंगाल ना बिहार हs !
फैशन में रहती मैं लड़की बंगाली
हाथ मत लगाना रे दे दूंगी गाली
सुन गे छम्मक छल्लो कहां जाही छमकी
भुलो से दीहे नयी हमरा तु धमकी
अरे हो जाओगे तुम ठंडा रे
हs !
ठंडा रे !
अरे ठंडा रे !
हेगे !
क्या ?
तु देखल चाहेगी
तो क्या करोगे ?
तs देख !
हs !
अरे हीयो मगहीया मेने जगहीया
गाड़ देबउ झंडा गे
चल पागल !
हीयो मगहीया मेने जगहीया
गाड़ देबउ झंडा गे
हs !
हीयो मगहीया मेने जगहीया
What Non-Sense !
हमरा अंग्रेजी ना बुझाला !

[म्यूजिक..]

तेरे जैसे लभर हजारों को देखी
बड़े बड़े कितने रंगदारो को देखी
तोरा मगहीया छौड़ा से आजे परलउ पाला गे छौड़ी
ले लेबs जबरी चुम्मा करबी केतनो हाला गे छौड़ी
अरे सोच है तेरा गंदा रे गंदा रे
अरे गंदा रे !
चल ठीक है ! हमार सोच गन्दे सही
हs !
अरे हीयो मगहीया मेने जगहीया
गाड़ देबउ झंडा गे
चल हट !
हीयो मगहीया मेने जगहीया
गाड़ देबउ झंडा गे
हीयो मगहीया मेने जगहीया
पीटा जाओगे हीरो !
अरे सटोगी तब न पिटोगी !

[म्यूजिक..]

चल हट लफंगे रे तू क्या करेगा
तुझसे मेरा कूछो ना फरक पड़ेगा
देहिया अईठ के चलोगी छौड़ी बेशर्मी गे
तो ?
देबऊ पांचे मिनट में झार सब गर्मी गे
अरे हमको दिखाओ ना डंडा रे डंडा रे
अरे डंडा रे !
हां ! ईहे डंडा से झंडा फहरईबो
चुप !
अरे हीयो मगहीया मेने जगहीया
गाड़ देबउ झंडा गे
पागल !
हीयो मगहीया मेने जगहीया
गाड़ देबउ झंडा गे
अच्छा !
हीयो मगहीया मेने जगहीया
गाड़ देबउ झंडा गे
हीयो मगहीया मेने जगहीया
चल हट लफुआ कहिन का !
अरे लफुआ नहीं तोर लभर हियो लभर !

Mauka Pe Dokha Delu

Mauka Pe Dokha Delu – Gunjan Singh – Lyrics

Gunjan Singh का यह सुपरहिट Sad Song Aadishakti Films यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – मौका पे धोखा देलू  (Mauka Pe Dokha Delu) | इस गाना को लिखे है Akhilesh Kashyap जी जबकि म्यूजिक दिए है Shyam Sundar जी | निचे आप इस गाना का वीडियो देख सकते है –

Majanua Hamar (Pramod Premi Yadav) Lyrics

मौका पे धोखा देलु – लिरिक्स

ई का कईलू ए डार्लिंग इ का कईलू ?
अरे तs का करी हम !
ई का कईलू ए डार्लिंग इ का कईलू ?
मनवा फीका-फीका कईलू हो
ए जान पूल पs बोला के मिले ना अईलू
मौके पs तू धोखा कईलू हो
ए जान पूल पs बोला के मिले ना अईलू
मौके पs तू धोखा कईलू हो
आवते रहीं ए जानू आवते रहीं
तले मम्मी देख लेलस हो
तहार दिहल हई नयका मोबईलवा
नली में लेके फेंक देलस हो
तहार दिहल हई नयका मोबईलवा
नली में लेके फेंक देलस हो

[म्यूजिक]

हमनी के प्यार पs पड़ल पहरा भारी बा
लेट कईले बानी सूनs घर से लाचारी बा
अरे तs का करीं कोशिश तs करते बानी नs !
बड़ी देर रहनी खड़ा वेट कईल बुझाइल बाड़ा
ए जानू हो कवन आईल रहे उलझन
अरे मरले बिया ए जानू मरले बिया
देहिया हमार जरले बिया हो
ए जानू प्यार में बनल बिया दुश्मन
धई झोटा लसरले बिया हो
ए जान पूल पs बोला के मिले ना अईलू
मौके पs तू धोखा कईलू हो

[म्यूजिक]

उंच-नीच तs प्यार में होला अखिलेश हो
एतना बड़ प्रोब्लम जनी करs क्रिएट हो
अरे काहेला पगलाईल बाड़s ?
गुंजन के तs आस लागल प्यार में बनईलू पागल
ए जान हो अईसे कबो तुड़ीहs जनी मन
प्यार करs ए जानू प्यार करs
बहियाँ में बार-बार धरs हो
ए जानू अब नाही ललिया के अपना
सुनs तू लचार करs हो
ए जान पूल पs बोला के मिले ना अईलू
मौके पs तू धोखा कईलू हो

Kaise bhul Gailu Hamke Sanam

Hooner (हूनर) – Gunjan Singh – Lyrics

Hooner (हूनर) Is Latest Superhit Bhojpuri Sad Song Gunjan Singh का यह सुपरहिट गाना Pragati Films से रिलीज़ किया गया है जिसके एल्बम का नाम है हूनर (Hooner) तथा इस Song का बोल कुछ इस प्रकार है कइसे भूल गइलू हमके सनम | इस गाना को लिखे है Kundan Prit जी जबकि म्यूजिक दिए है Sankar Singh जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Hooner – Lyrics

Bhul Na Payi Tohe Kawano Jatan Se
Yaad Satawe Din Rat Kasam Se
Bhul Na Payi Tohe Kawano Jatan Se
Yaad Satawe Din Rat Kasam Se
Phir Na Tohake Bulaib
Nahi Jinagi Me Aaib
Phir Na Tohake Bulaib
Nahi Jinagi Me Aaib
Ek Bar Bas Aa Jaitu
Kaise Bhul Ha Ha Bhul !
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata Jaitu
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata Jaitu

[Music..]

Nindiyo Na Aawe Mohe Saari Saari Ratiya
Bahute Satawe Tohar Ek Ek Batiya
Ha Ha ! Nindiyo Na Aawe Mohe Saari Saari Ratiya
Bahute Satawe Tohar Ek Ek Batiya
Tohar Khail Kasam
Kahal Hamake Sanam
Tohar Khail Kasam
Kahal Hamake Sanam
Rahal Jhuth Sab Jata Jaitu
Kaise Bhul Hamake Bhul
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata Jaitu Ha Ha !
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata Jaitu

[Music..]

Dil Me Ba Jetana Sitam Sab Dhahiha
Agila Janam Me Hamar Hoke Aaiha
Dil Me Ba Jetana Sitam Sab Dhahiha
Agila Janam Me Hamar Hoke Aaiha
Dihalu Gunjan Ke Gam
Bhailu Tu Be Raham
Dihalu Gunjan Ke Gam
Bhailu Tu Be Raham
Aake Phir Se Sata Jaitu
Kaise Bhul Ha Ha Bhul
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata jaitu Ha Ha !
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata jaitu

Final….

Bhul Na Payi Tohe Kawano Jatan Se
Yaad Satawe Din Rat Kasam Se
Phir Na Tohake Bulaib
Nahi Jinagi Me Aaib
Phir Na Tohake Bulaib
Nahi Jinagi Me Aaib
Ek Bar Bas Aa Jaitu
Kaise Bhul Ha Ha Bhul
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata Jaitu
Kaise Bhul Gailu Hamake Sanam
Bas Hunar U Bata Jaitu
Ha Ha Ha Ha Ha Ha !

Aetna Badal Gailu

Aetna Badal Gailu (Gunjan Singh) Lyrics

Aetna Badal Gailu Is Superhit Bhojpuri Sad Song Sung By Gunjan Singh. This Song Is Written By Kundan Prit While Music Given By Shishir Pandey. It’s Released By Wave Music Youtube Channel.

Aetna Badal Gailu

Lyrics In Hindi :-

एतना बदल गईलु
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो
बिना तड़पे जवन गुजरे हाय उ दिन ना होला हो
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो

[म्यूजिक..]

बड़ी फुरसत से तोहके भगवान बनवले हो
बाकी दिल के जगहिया पे लागे पत्थर लगवले हो
बड़ी फुरसत से तोहके भगवान बनवले हो
बाकी दिल के जगहिया पे लागे पत्थर लगवले हो
देखी केतनो दरदिया के गमगीन ना होला हो
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो

[म्यूजिक..]

तन हार गईल बाकी मन हार ना माने हो
एगो तोहरे सिवा गुंजन कुछ और ना जाने हो
तन हार गईल बाकी मन हार ना माने हो
एगो तोहरे सिवा कुंदन कुछ और ना जाने हो
सब एतना मोहब्बत में गोरी हीन ना होला हो
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो
एतना बदल गईलु की यकीन ना होला हो

Lyrics In English :-

Aetna Badal Gailu
Aetna Badal Gailu Ki Yakin Na Hola Ho
Aetna Badal Gailu Ki Yakin Na Hola Ho