Janu Ja Sahi

Janu Ja Sahi – जानू जा सही (Ritesh Pandey) Lyrics

Janu Ja Sahi Is Latest Valentine Day Special Bhojpuri Song Sung By Ritesh Pandey & Shilpi Raj. Star Cast In This Video Are Ritesh Pandey & Ayesha Kashyap. This Song Is Written By Sonu Sudhakar While Music Given By Sajan Mishra. It’s Released By Saregama Hum Bhojpuri Youtube Channel.

Janu Ja Sahi

Lyrics In Hindi :-

पहिले रतिया राउर कोरवा में
ट्यूबलाइट के अंजोरवा में
ऐ हो !
पहिले रतिया राउर कोरवा में
ट्यूबलाइट के अंजोरवा में
पाके नेहिया ई देहिया धन भईल
जानू जसही केवाड़ी बन भईल
का ?
कके दर्शन चीज चिकन मन प्रसन्न भईल
अच्छा !
जानू जसही केवाड़ी बन भईल
कके दर्शन चीज चिकन मन प्रसन्न भईल

[म्यूजिक..]

सेजिया के माजा ना भुला पाईब राजा हो
अईसन चीज चिखईलs
गवने के रतिया जुड़ा गईल छतिया
गोदी में रात भs सुतईलs
नैनन के नैनन से तकरार हो गईल
अच्छा !
दिल पs हुकूमत तोहरे सरकार हो गईल
यादगार पहिले मिलन भईल
जानू जसही केवाड़ी बन भईल
तs ?
कके दर्शन चीज चिकन मन प्रसन्न भईल
ह ह ह ह ..!
जानू जसही केवाड़ी बन भईल
कके दर्शन चीज चिकन मन प्रसन्न भईल

[म्यूजिक..]

अब तs अकेले नाहीं कटे एको रतिया
अईसन तू आदत धरईलs
पढ़नी आ लिखनी तs ई कुल कहाँ सीखनी
तुहीं तs गुरमुख करईलs
रितेश सुधाकर कहेले तोहार जवाब नईखे
साचो ?
तोहरा सिवा अब दिल मे दोसर ख्वाब नईखे
रेलिया अस तेज धड़कन भईल
जानू जसही केवाड़ी बन भईल
का ?
कके दर्शन
अच्छा !
चीज चिकन मन प्रसन्न भईल
जानू जसही केवाड़ी बन भईल
कके दर्शन चीज चिकन मन प्रसन्न भईल

Lyrics In English :-

Pahile Ratiya Raur Korwa Me
Tubelight Ke Anjorwa Me
Ae Ho !
Pahile Ratiya Raur Korwa Me
Tubelight Ke Anjorwa Me
Pake Nehiya E Dehiya Dhan Bhail
Janu Jasahi Kewadi Band Bhail
Ka ?
Kake Darshan Chij Chikan Man Prasan Bhail
Achha !
Janu Jasahi Kewadi Ban Bhail
Kake Darshan Chij Chikan Man Prasan Bhail

[Music..]

Sejiya Ke Maza Na Bhula Paib Raja Ho
Aaisan Chij Chikhaila
Gawane Ke Ratiya Juda Gail Chhatiya
Godi Me Raat Bha Sutaila
Nainan Ke Nainan Se Takrar Ho Gail
Achha !
Dil Pa Hukumat Tohre Sarkar Ho Gail
Yadgaar Pahile Milan Bhail
Janu Jasahi Kewadi Band Bhail
Ta ?
Kake Darshan Chij Chikan Man Prasan Bhail
Ha Ha Ha Ha …!
Janu Jasahi Kewadi Ban Bhail
Kake Darshan Chij Chikan Man Prasan Bhail

[Music..]

Ab Ta Akele Nahi Kate Ako Ratiya
Aaisan Tu Aadat Dharaila
Padhani Aa Likhani Ta E Kul Kaha Sikhani
Tuhi Ta Gurmukh Karaila
Ritesh Sudhakar Kahele Tohar Jawab Naikhe
Sacho ?
Tohra Siva Ab Dil Me Dosar Khwab Naikhe
Reliya As Tej Dhadkan Bhail
Janu Jasahi Kewadi Band Bhail
Ka ?
Kake Darshan
Achha !
Chij Chikan Man Prasan Bhail
Janu Jasahi Kewadi Ban Bhail
Kake Darshan Chij Chikan Man

Bani Hum Shaadi Suda Ho

Bani Hum Shaadi Suda Ho (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Bani Hum Shaadi Suda Ho Is Superhit Bhojpuri Holi Song Sung By Khesari Lal Yadav & Priyanka Singh. Star Cast In This Video Are Khesari Lal Yadav & Ayesha Kashyap. This Song Is Written By Yadav Raj While Music Given By Madhukar Anand. It’s Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel.

Bani Hum Shaadi Suda Ho

Lyrics In Hindi :-

देखी सुघर ई बदन रंग दिहि करे मन
ऐ हो ! देखी सुघर ई बदन रंग दिहि करे मन
तोहरे खातिर ऐ जान टिकटॉक पे कूदा
टिकटॉक पे कूदा
टिकटॉक पे कूदा हो
करs होली में ना हरकत बेहूदा
बानी हम शादी सुदा हो
बानी हम शादी सुदा हो
आ करs होली में ना हरकत बेहूदा
बानी हम शादी सुदा हो
बानी हम शादी सुदा हो

[म्यूजिक..]

शादी सुदा हो !
शादी सुदा हो !
जान आईल बानी खाली नाही जाईब
सुनs हम तोहरा दुवार से
तोहरा दुवार से !
फर्क पड़ेला नाही फागुन में
बियाह होला चाहे कुँवार से
चाहे कुँवार से !
अईसे ना सटावs पिचकारी हो
झूठे सुन लेबs ऐ बाबू गारी हो
छोट मोट बाटे बात ना बनावs मुद्दा
ना बनावs मुद्दा
ना बनावs मुद्दा हो
करs होली में ना हरकत बेहूदा
बानी हम शादी सुदा हो
बानी हम शादी सुदा हो
आ करs होली में ना हरकत बेहूदा
बानी हम शादी सुदा हो
बानी हम शादी सुदा हो

[म्यूजिक..]

अभी उमर बा तोहार ऐ जान
झूमर गा लs हो
झूमर गा लs हो !
नईखे मरद तोहार घरे
खेसरिये से रंग लगवालs हो
लगवालs हो !
तनी दुरी बनाईये के रहs हो
सोनू रंग लेके देह पs ना ढहs हो
यादव राजे खातिर तोहके बनवले खुदा
बनवले खुदा
बनवले खुदा हो
करs होली में ना हरकत बेहूदा
बानी हम शादी सुदा हो
बानी हम शादी सुदा हो
आ करs होली में ना हरकत बेहूदा
बानी हम शादी सुदा हो
बानी हम शादी सुदा हो
शादी सुदा हो !

Lyrics In English :-

Dekhi Sughar E Badan Rang Dihi Kare Man
Ae Ho ! Dekhi Sughar E Badan Rang Dihi Kare Man
Tohre Khatir Ae Jaan Tiktok Pe Kuda
Tiktok Pe Kuda
Tiktok Pe Kuda Ho
Kara Holi Me Na Harkat Behuda
Bani Hum Shaadi Suda Ho
Bani Hum Shaadi Suda Ho
Aa Kara Holi Me Na Harkat Behuda
Bani Hum Shadi Suda Ho
Bani Hum Shadi Suda Ho

[Music..]

Shadi Suda Ho !
Shadi Suda Ho !
Jaan Aail Bani Khali Nahi Jaib
Suna Hum Tohra Duwar Se
Tohra Duwar Se !
Fark Padela Nahi Phagun Me
Biyah Hola Chahe Kuwar Se
Chahe Kuwar Se !
Aaise Na Satawa Pichkari Ho
Jhuthe Sun Leba Ae Babu Gari Ho
Chhot Mor Baate Baat Na Banawa Mudda
Na Banawa Mudda
Na Banawa Mudda Ho
Kara Holi Me Na Harkat Behuda
Bani Hum Shaadi Suda Ho
Bani Hum Shaadi Suda Ho
Aa Kara Holi Me Na Harkat Behuda
Bani Hum Shadi Suda Ho
Bani Hum Shadi Suda Ho

[Music..]

Abhi Umar Ba Tohar Ae Jaan
Jhumar Ga La Ho
Jhumar Ga La Ho !
Naikhe Marad Tohar Ghar
Khesariye Se Rang Lagawala Ho
Lagawala Ho !
Tani Duri Banaiye Ke Raha Ho
Sonu Rang Leke Deh Pa Na Dhaha Ho
Yadav Raaje Khatir Tohke Banawale Khuda
Banawale Khuda
Banawale Khuda Ho
Kara Holi Me Na Harkat Behuda
Bani Hum Shaadi Suda Ho
Bani Hum Shaadi Suda Ho
Aa Kara Holi Me Na Harkat Behuda
Bani Hum Shadi Suda Ho
Bani Hum Shadi Suda Ho
Shadi Suda Ho !

Kaun Tha

Kaun Tha (कौन था) – Ritesh Pandey – Lyrics

Ritesh Pandey का यह वायरल भोजपुरी गाना Riddhi Music World यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – कौन था (Kaun Tha) | इस गाना को लिखे है Vishal Bharti जी जबकि म्यूजिक दिए है Golu Gagan जी | निचे आप इस गाना को सुन सकते है –

Listen Kaun Tha On BhojpuriSavan.In

Pati Dur Tha Rajai Me Kukur Tha (Khesari Lal Yadav) Lyrics

कौन था – लिरिक्स

कौन था ?
बोलो कौन था ?
कौन था ?
कौन था ?
बोलो कौन था ?
कल जब मैं कॉलेज से आ रहा था
तब मैंने तुझको देखा
क्या ?
किसी और के बाइक पे बैठी थी
बाहों में उसे लपेटी थी
साथ उसके रेस्टुरेंट गयी
उसपे तू प्यार लुटा रही थी
जिसके हाथो से होटल में
तू पिज्जा बर्गर खा रही थी
हां तो …?
जो लड़का तुझे खिला रहा था
बोल कौन था ?
कौन था ?
सोनू था ?
नहीं !
मोनू था ?
नहीं !
सोनू था मोनू था कौन था ?
कौन था ?
मेरा भाई था !
भाई था ?
हां भाई था !
चल झूठी चल झूठी !
चल झूठी चल झूठी !!
मेरे बाबू मेरी सोना मेरी जानू बोल रहा था
ये कैसा भाई था जो तेरी बाहों में डोल रहा था
ये कैसा भाई था जो तेरी बाहों में डोल रहा था

[म्यूजिक..]

बातों पे तेरे ऐतबार नहीं है
करती तू मुझसे प्यार नहीं है
खाके कसम तू बोल जरा
क्या वो तेरा यार नहीं है ?
कसम से नहीं है !
नहीं है ?
नहीं !
सट के सेल्फी ले रही थी
मेरा गिफ्ट किया ही फोन था
आईफोन था
बोल कौन था ?
सोनू था ?
कौन सोनू ..?
मोनू था ?
मैं नहीं जानती !
सोनू था मोनू था कौन था ?
कौन था ?
अरे मेरा भाई था !
भाई था ?
हां !
चल झूठी चल झूठी !
चल झूठी चल झूठी !!
विश्वास नहीं है ?
मेरे बाबू मेरी सोना मेरी जानू बोल रहा था
ये कैसा भाई था जो तेरी बाहों में डोल रहा था
ये कैसा भाई था जो तेरी बाहों में डोल रहा था