Sukh Gail Rahariya (Pawan Singh) Lyrics

Sukh Gail Rahariya Is Superhit Holi Song Sung By Pawan Singh From “Holi Hindustan Ke” Album. Star Cast In This Video Are Pawan Singh & Akshara Singh. This Song Is Written By Manoj Matlabi While Music Given By Chhote Baba. It’s Released By Wave Music Youtube Channel.

Sukh Gail Rahariya

Lyrics In Hindi :-

होली है होली है होली सारा रारा रारा
होली है !
होली है होली है होली
होली है !
होली है होली है होली सारा रारा रारा
होली है !
होली है होली है होली
होली है !
जोगीरा ! जोगीरा !
जोगीरा ! जोगीरा !
होली है !

काहे अन्हरिया में गईलू
लाल लाल लहंगा में लागल बा दाग
आ काहे के खोटे गईलू सरसो के साग
बोलs हई रे हई रे ऐ हां !
काहे अन्हरिया में गईलू
होली खेले बहरिया
सारा रारा रारा रारा !
का कईलू
का कईलू !
का कईलू
का कईलू !
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया !
केकरा से फेर पकड़ईलू खेतवा के भितरिया
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया !

[म्यूजिक..]

साफा देहिया उघार हो झरेला चलेलु
चढ़ते फागुन के दिन हो तू खेला करेलु
साफा देहिया उघार हो झरेला चलेलु
चढ़ते फागुन के दिन हो तू खेला करेलु
कई बाल्टी रंग पी गईलू
छोटे छोटे पेड़वा पs बड़े बड़े फल
आ डेंजर सामान देखी लागता डर
बोलs हई रे हई रे ऐ हां !
कई बाल्टी रंग पी गईलू आ खईलू पिचकरिया
सारा रारा रारा रारा !
का कईलू
का कईलू !
का कईलू
का कईलू !
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया !

[म्यूजिक..]

होली है होली है होली सारा रारा रारा
होली है !
होली है होली है होली
होली है !
होली है होली है होली सारा रारा रारा
होली है !
होली है होली है होली
होली है !
जोगीरा ! जोगीरा !
जोगीरा !
होली है !

बड़ा गरम रहे बॉडी हो कबड्डी खेलेलु
कमे उमिर में झमेला हो तू कईसे झेलेलु
हां ! बड़ा गरम रहे बॉडी हो कबड्डी खेलेलु
कमे उमिर में झमेला हो तू कईसे झेलेलु
पवन के काहे तू धईलु
तोहरा जवानी पs बरता खिस
आ तोहके फँसा लिहले छोटन मनीष
बोलs हई रे हई रे ऐ हां !
पवन के काहे तू धईलु जाके भर अकवरिया
सारा रारा रारा रारा !
का कईलू
का कईलू !
का कईलू
का कईलू !
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया !
का कईलू ननदो हमार सुख गईल रहरिया !
होली है !

Lyrics In English :-

Holi Hai Holi Hai Holi Sara Rara Rara
Holi Hai !
Holi Hai Holi Hai Holi
Holi Hai !
Holi Hai Holi Hai Holi Sara Rara Rara
Holi Hai !
Holi Hai Holi Hai Holi
Holi Hai !
Jogira ! Jogira !
Jogira ! Jogira !
Holi Hai !

Kahe Anhariya Me Gailu
Lal Lal Lehnga Me Lagal Ba Daag
Aa Kahe Ke Khote Gailu Sarso Ke Saag
Bola Hayi Re Hayi Re Ae Ha !
Kahe Anhariya Me Gailu
Holi Khele Bahariya
Sara Rara Rara Rara !
Ka Kailu
Ka Kailu !
Ka Kailu
Ka Kailu !
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya !
Kekra Se Fer Pakadailu Khetwa Ke Bhitariya
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya !

[Music..]

Safa Dehiya Ughar Ho Jharela Chalelu
Chadhte Phagun Ke Din Ho Tu Khela Karelu
Safa Dehiya Ughar Ho Jharela Chalelu
Chadhte Phagun Ke Din Ho Tu Khela Karelu
Kayi Balti Rang Pi Gailu
Chhote Chhote Pedwa Pa Bade Bade Phal
Aa Danger Saman Dekhi Lagata Dar
Bola Hayi Re Hayi Re Ae Ha !
Kayi Balti Rang Pi Gailu Aa Khailu Pichkariya
Sara Rara Rara Rara !
Ka Kailu
Ka Kailu !
Ka Kailu
Ka Kailu !
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya !

[Music..]

Holi Hai Holi Hai Holi Sara Rara Rara
Holi Hai !
Holi Hai Holi Hai Holi
Holi Hai !
Holi Hai Holi Hai Holi Sara Rara Rara
Holi Hai !
Holi Hai Holi Hai Holi
Holi Hai !
Jogira ! Jogira !
Jogira !
Holi Hai !

Bada Garam Rahe Body Ho Kabaddi Khelelu
Kame Umir Me Jhamela Ho Tu Kaise Jhelelu
Ha ! Bada Garam Rahe Body Ho Kabaddi Khelelu
Kame Umir Me Jhamela Ho Tu Kaise Jhelelu
Pawan Ke Kahe Tu Dhailu
Tohra Jawani Pa Barata Khis
Aa Tohke Fasa Lihale Chhotan Manish
Bola Hayi Re Hayi Re Ae Ha !
Pawan Ke Kahe Tu Dhailu Jaake Bhar Akawariya
Sara Rara Rara Rara !
Ka Kailu
Ka Kailu !
Ka Kailu
Ka Kailu !
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya !
Ka Kailu Nando Hamar Sukh Gail Rahariya !
Holi Hai !