Pushpa Ki Shrivali (Neelkamal Singh) Lyrics

Pushpa Ki Shrivali Is Latest Viral Bhojpuri Holi Song Sung By Neelkamal Singh. Featuring Artist In This Video Are Neelkamal Singh & Shrishti Uttrakhandi. This Song Is Written By Ashutosh Tiwari While Music Composed By Arya Sharma. It’s Released By Neelkamal Singh Official Youtube Channel.

Pushpa Ki Shrivali

Lyrics In Hindi :-

होली है !
होली है !
होली में मोर काम कईसे चली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
अरे होली में मोर काम कईसे चली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
अरे होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
की गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
हम तोहार पुष्पा तू हमर कलि
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
अरे होली में मोर काम कईसे चली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली

सारा रारा रारा रारा रारा रा जोगी जी सारा रारा
वाह भाई वाह वाह खिलाड़ी वाह
रांची से आया रिटायर है मैं
रांची से आया रिटायर है मैं
समझो फ्लावर ना फायर है मैं
बोलs हई रे हई रे हां हां हां ..!

खाया है पान बाकी थूकेगा नहीं
थूकेगा नहीं जी थूकेगा नहीं !
आ जानू लभर तेरा झुकेगा नहीं
झुकेगा नहीं हो झुकेगा नहीं !
खाया है पान बाकी थूकेगा नहीं
जानू लभर तेरा झुकेगा नहीं
पियs तू भांग नाचs होके टल्ली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
ऐ होली में मोर काम कईसे चली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
अरे होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
अरे गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !
अरे गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
होली में मोर काम कईसे चली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
अरे होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
अरे हम तहार पुष्पा तू हमर कलि
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
होली है ! होली है !

भाई तहार हमें कुछो ना बोली
कुछो ना बोली हो कुछो ना बोली
आ लागब मारे पिचकारी से गोली
पिचकारी से गोली पिचकारी से गोली
भाई तहार हमें कुछो ना बोली
मारे लागब पिचकारी से गोली
नीलकमल हवे हो बाहुबली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
की हम हई पुष्पा तू हमार कलि
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
अरे होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
हई गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !
अरे गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
आशु के धईले बा खलबली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
होली में मोर काम कईसे चली !
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली !!
होली में मोर काम कईसे चली
गली में आवs ऐ श्रीवल्ली
अरे आओगी की कांवरा बांवरा हो जाऊं ?

Lyrics In English :-

Holi Hai !
Holi Hai !
Holi Me Mor Kaam Kaise Chali
Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Are Holi Me Mor Kaam Kaise Chali
Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Are Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Ki Gali Me Aawa Ae Srivalli
Gali Me Aawa Ae Srivalli !
Gali Me Aawa Ae Srivalli
Hum Tohar Pushpa Tu Hamar Kali
Gali Me Aawa Ae Srivalli
Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Are Holi Me Mor Kaam Kaise Chali
Gali Me Aawa Ae Shrivalli

Sara Rara Rara Rara Rara Ra Jogi Ji Sara Rara
Waah Bhai Waah Waah Khiladi Waah
Ranchi Se Aaya Retire Hai Main
Ranchi Se Aaya Retire Hai Main
Samjho Flower Na Fire Hai Main
Bola Hayi Re Hayi Re Ha Ha Ha ..!

Khaya Hai Paan Baki Thukega Nahi
Thukega Nahi Ji Thukega Nahi !
Aa Jaanu Lover Tera Jhukega Nahi
Jhukega Nahi Ho Jhukega Nahi !
Khaya Hai Paan Baki Thukega Nahi
Jaanu Lover Tera Jhukega Nahi
Piya Tu Bhang Nacha Hoke Talli
Gali Me Aawa Ae Srivalli
Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Ae Holi Me Mor Kaam Kaise Chali
Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Are Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Are Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !
Are Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Holi Me Mor Kaam Kaise Chali
Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Are Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Are Hum Tahar Pushpa Tu Hamar Kali
Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Holi Hai ! Holi Hai !

Bhai Tahar Hame Kuchho Na Boli
Kuchho Na Boli Ho Kuchho Na Boli
Aa Lagab Mare Pichkari Se Goli
Pichkari Se Goli Pichkari Se Goli
Bhai Tahar Hame Kuchho Na Boli
Aa Lagab Mare Pichkari Se Goli
Neelkamal Hawe Ho Bahubali
Gali Me Aawa Ae Srivalli
Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Ki Hum Hayi Pushpa Tu Hamar Kali
Gali Me Aawa Ae Shrivalli
Are Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Hayi Gali Me Aawa Ae Srivalli
Gali Me Aawa Ae Srivalli !
Are Gali Me Aawa Ae Srivalli
Aashu Ke Dhaile Ba Khalbali
Gali Me Aawa Ae Srivalli
Holi Me Mor Kaam Kaise Chali !
Gali Me Aawa Ae Shrivalli !!
Holi Me Mor Kam Kaise Chali
Gali Me Aava Ae Shrivalli
Are Aaogi Ki Kawra Bawra Ho Jaun ?

Share Now :

मैं इस वेबसाइट पर भोजपुरी और हिंदी गाना का लिरिक्स लिखता हूँ | यदि आपको मेरे द्वारा लिखे गए कोई भी गाने का लिरिक्स पसंद आये तो इसे अपने अपने दोस्तों के साथ भी शेयर जरूर करे |

Leave a Comment