Mood Banne Mein Time To Lagta Hai (Pawan Singh) Lyrics

Mood Banne Mein Time To Lagta Hai Is Superhit Bhojpuri Movie Song Sung By Pawan Singh & Priyanka Singh From Pawan Putra Movie. Star Cast In This Video Are Pawan Singh & Kajal Raghwani. This Song Is Written By Azad Singh While Music Given By Kailash R Das. It’s Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel.

Mood Banne Mein Time To Lagta Hai

Lyrics In Hindi :-

मिला कईसा बलम टूटल हमर भरम
टूटल हमर भरम ! टूटल हमर भरम !
हाय मिला कईसा बलम टूटल हमर भरम
लभ वाला गोली देके ई ठगता है
पवन सिंह हूँ बेटा मूड बनने में थोड़ा टाइम लगता है
नहीं सोता है शेर जब जगता है
मूड बनने में टाइम तो लगता है

[म्यूजिक..]

अरे लॉलीपॉप भिगाया राते दिया भी बुताया
बिहार वाला डांस में जवानी भी छलकाया
और क्या हुआ ?
तs सुनs !
लs लs लूलिया के प्यार वाला भांग
किया बदनाम मुझे बहुते किया तंग
सॉरी सॉरी कहतारु देह में छुआ के
लेबू का जान गोरी ढिबरी बुता के
बुता के ! बुता के !
रगरत बानी रोजे बरफ के पनिया
जालीदार कुर्ती से झलके जवनिया
आ आ ..!
झलके जवनिया !
हाय रगरत बानी रोजे बरफ के पनिया
जालीदार कुर्ती से झलके जवनिया
दूर हमरा से काहे तू भगता है
पवन सिंह हूँ बेटा मूड बनने में थोड़ा टाइम लगता है
नहीं सोता है शेर जब जगता है
मूड बनने में टाइम तो लगता है

[म्यूजिक..]

हेलो !
कौन ?

नहीं जानते ?
नहीं !
सब तो गा रहे है
पर हम तो बजा रहे है
हाय देह बा जवान जी बनवले भगवान जी
चोलिया में जल्दी अटकाई दs परान जी
आह आह ..!
अटकाई दs परान जी !
हाय देह बा जवान जी बनवले भगवान जी
चोलिया में जल्दी अटकाई दs परान जी
अटकाई दs परान जी !
जो भी चाहोगे राजा हो सकता है
पवन सिंह हूँ बेटा मूड बनने में थोड़ा टाइम लगता है
नहीं सोता है शेर जब जगता है
मूड बनने में टाइम तो लगता है
नहीं सोता है शेर जब जगता है
मूड बनने में टाइम तो लगता है
पवन सिंह हूँ बेटा मूड बनने में थोड़ा टाइम लगता है

Lyrics In English :-

Mila Kaisa Balam Tutal Hamar Bharam
Tutal Hamar Bharam ! Tutal Hamar Bharam !
Haye Mila Kaisa Balam Tutal Hamar Bharam
Love Wala Goli Deke E Thagta Hai
Pawan Singh Hu Beta Mood Banane Me Thoda Time To Lagta Hai
Nahi Sota Hai Sher Jab Jagta Hai
Mood Banane Me Time To Lagta Hai

[Music..]

Are Lollypop Bhigaya Raate Diya Bhi Butaya
Bihar Wala Dance Me Jawani Bhi Chhalkaya
Aur Kya Hua ?
Ta Suna !
La La Luliya Ke Pyar Wala Bhang
Kiya Badnaam Mujhe Bahute Kiya Tang
Sorry Sorry Kahataru Deh Me Chhua Ke
Lebu Ka Jaan Gori Dhibari Buta Ke
Buta Ke ! Buta Ke !
Ragarat Bani Roje Baraf Ke Paniya
Jalidar Kurti Se Jhalke Jawaniya
Aa Aa ..!
Jhalke Jawaniya !
Haye Ragarat Bani Roje Baraf Ke Paniya
Jalidar Kurti Se Jhalke Jawaniya
Dur Hamra Se Kahe Tu Bhagta Hai
Pawan Singh Hu Beta Mood Banane Me Thoda Time To Lagta Hai
Nahi Sota Hai Sher Jab Jagta Hai
Mood Banane Me Time To Lagta Hai

[Music..]

Hello !
Kaun ?
Nahi Jante ?
Nahi !
Sab To Ga Rahe Hai
Par Hum To Baja Rahe Hai
Haye Deh Ba Jawan Ji Banawale Bhagwan Ji
Choliya Me Jaldi Atkaai Da Paran Ji
Aah Aah ..!
Atkaai Da Paran Ji !
Haye Deh Ba Jawan Ji Banawale Bhagwan Ji
Choliya Me Jaldi Atkaai Da Paran Ji
Atkaai Da Paran Ji !
Jo Bhi Chahoge Raja Ho Sakta Hai
Pawan Singh Hu Beta Mood Banane Me Thoda Time To Lagta Hai
Nahi Sota Hai Sher Jab Jagta Hai
Mood Banane Me Time To Lagta Hai
Nahi Sota Hai Sher Jab Jagta Hai
Mood Banane Me Time To Lagta Hai
Pawan Singh Hu Beta Mood Banane Me Thoda Time To Lagta Hai