Kidnapping Ke Kalem Lagal Ba (Golu Gold) Lyrics

Posted by

Kidnapping Ke Kalem Lagal Ba Is Tiktok Viral Bhojpuri Song Sung By Golu Gold & Shilpi Raj. This Song Is Released By Worldwide Records Bhojpuri Youtube Channel. It’s Written By Prabhu Bishunpuri While Music Given By Arya Sharma.

Kidnapping Ke Kalem Lagal Ba

Lyrics In Hindi :-

जमाना का करी !
जमाना का करी !
सब केहू जान गईल भागला के खबर
धीरे धीरे मैटर ई रेस भईल
ई रेस भईल !
टेंशन में बानी परेशानी सहतानी
जान घर भर हमरा पs केस भईल
सोचतानी दिनों रात एगो खटकता बात
जदि छोड़ देबू साथ तs दीवाना का करी
देखो !
क्या ?
मैं तुझको साफ साफ बोल रहा हु
हs !
वीडियो भी बना रहा हु
हs
ड्राइवर साहेब भी है और ये भाई साहब भी है
हम तुमको भगा कर लाये है जी
तुम मुझको भगा कर नहीं लाया है समझा नs
हम तुमको भगा कर लाये है तो इसमें क्या बुराई है
तोहरा संघे बानी हम पुलिस थाना का करी
बानी दुनो जाना राजी तs जमाना का करी
बाड़s दुनो जाना राजी तs जमाना का करी !
बाड़s दुनो जाना राजी तs जमाना का करी !
आप ही लोग बताईये !

[म्यूजिक..]

जमाना का करी !
जमाना का करी !
जमाना का करी !
भागल जाई संघे रहे हमरे विचार हो
तोहरा से ढेर जान करी तोहसे प्यार हो
प्यार प्यार हो !
प्यार हो !
कुल गलती हमही जान कईले बानी
इहे ब्लेम लागल बा
तू ना हम तोहरा के भगईनी
किडनैपिंग के कलेम लागल बा
ई धराईला के बाद हमार तुहि दिहे लाज
टूट जाई गोड़ हाथ दवाखाना का करी
कुकुर नियन जोहतारs सन !
देखो तो तुम्हारे घर वाला मेरे पे केस कर रहा है !
तो आप क्यों टेंशन ले रहे हो ?
हमलोग भी उल्टा केस कर देंगे !
समझे नs !
केस कर रहा है तो करने दीजिये !
तोहरा संघे बानी हम पुलिस थाना का करी
बानी दुनो जाना राजी तs जमाना का करी
बाड़s दुनो जाना राजी तs जमाना का करी !
बाड़s दुनो जाना राजी तs जमाना का करी !

[म्यूजिक..]

जमाना का करी !
जमाना का करी !
तोहरे संघे रहब करब तोहरे से बियाह हो
गोलू बिशुनपुरी बाटे इहे एगो राह हो
राह राह राह हो !
इहे एगो राह हो !
करतारु वादा एतना ज्यादा जानू
पाछे जन मुकर जईहs हो
दिहs गवाही हम तोहरे हई
छोड़ के जनि घर जईह हो
जब साथ जाई छूटी सभे लोग माजा लूटी
संघे रहबू तs दुनिया के ताना का करी
देखो ! फिर से बोल रहा हु
अगर घर चलना है तो यहाँ से रिटर्न और सीधा घर
तो घर जाने के लिए आई हु ?
बताईये !
तोहरा संघे बानी हम पुलिस थाना का करी
बानी दुनो जाना राजी तs जमाना का करी
बाड़s दुनो जाना राजी तs जमाना का करी !
बाड़s दुनो जाना राजी तs जमाना का करी !
जमाना का करी !

Lyrics In English :-

Sab Kehu Jaan Gail Bhagala Ke Khabar
Dhire Dhire Matter E Race Bhail
Tension Me Bani Pareshani Sahatani
Jaan Ghar Bhar Hamra Pa Kesh Bhail
Sochatani Dino Raat Ago Khatkata Baat
Jadi Chhod Debu Sath Ta Deewana Ka Kari
Tohra Sanghe Bani Hum Police Thana Ka Kari
Bani Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari
Bada Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari !
Bada Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari !

[Music..]

Bhagal Jayi Sanghe Rahe Hamre Bichar Ho
Tohra Se Dher Jaan Kari Tohse Pyar Ho
Kul Galti Hamahi Jaan Kaile Bani
Ehe Blem Lagal Ba
Tu Na Hum Tohra Ke Bhagaini
Kidnapping Ke Kalem Lagal Ba
E Dharaila Ke Baad Hamar Tuhi Dihe Laaj
Toot Jayi God Hath Dawa Khana Ka Kari
Tohra Sanghe Bani Hum Police Thana Ka Kari
Bani Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari
Bada Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari !
Bada Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari !

[Music..]

Tohre Sanghe Rahab Karab Tohre Se Biyah Ho
Golu Vishunpuri Baate Ehe Ago Raah Ho
Karataru Wada Aetna Jyada Jaanu
Pachhe Jani Mukar Jaiha Ho
Diha Gawahi Hum Tohre Hayi
Chhod Ke Jani Ghar Jaiha Ho
Jab Sath Jayi Chhuti Sabhe Log Maza Luti
Sanghe Rahabu Ta Duniya Ke Tana Ka Kari
Tohra Sanghe Bani Hum Police Thana Ka Kari
Bani Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari
Bada Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari !
Bada Duno Jana Raji Ta Jamana Ka Kari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *