Jhulufiya Ae Bhola Ji (Pramod Premi Yadav) Lyrics

Jhulufiya Ae Bhola Ji Is New Bhojpuri Bolbam Song Sung By Pramod Premi Yadav. This Song Is Written By Shailesh Raj Yadav While Music Composed By Arya Sharma. It’s Released By Shristy Music Youtube Channel.

SongJhulufiya Ae Bhola Ji
SingerPramod Premi Yadav
LyricsShailesh Raj Yadav
MusicArya Sharma
Copyright LabelShristy Music

Jhulufiya Ae Bhola Ji (Hindi)

झुलुफिया ऐ भोला जी आपन !
आपन ! आपन ! झार ली !
झुलुफिया ऐ !
कबो ना सवख सिंगार करी ले
एको ना कहल हमार करी ले
हे स्वामी ! कृप्या ध्यान दे
हमार करी ले !
कबो ना सवख सिंगार करी ले
एको ना कहल हमार करी ले
भस्मी भभूति छोड़ी रूपवा संवार ली
जी रूपवा संवार ली
झुलुफिया ऐ भोला जी आपन ककही से झार ली
झुलुफिया ऐ भोला जी आपन ककही से झार ली
अरे झार ना ली !
झार ली ! झुलुफिया ऐ !

हां पाउडर क्रीम नीम साबुन से नहाई
रउरो आपन लुक स्वामी हीरो जस बनाई
हीरो जस बनाई !
ऐ जी !
पाउडर क्रीम नीम साबुन से नहाई
रउरो आपन लुक स्वामी हीरो जस बनाई
ली ना डेनिम सेंट तनी देहिया में मार ली
जी देहिया में मार ली
झुलुफिया ऐ भोला जी आपन ककही से झार ली
झुलुफिया ऐ भोला जी आपन ककही से झार ली
ना मानब ?
झुलुफिया ऐ !

भांग छोड़ी टेस्ट करी स्वामी मैंगो फ्रूटी
प्रमोद के अर्जी मानी छोड़ी मारल बूटी
प्लीज भांग छोड़ दीजिये ना !
बूटी !
भांग छोड़ी टेस्ट करी स्वामी मैंगो फ्रूटी
सुजीत के अर्जी मानी छोड़ी मारल बूटी
शैलेश कमलेश चेला रउरे निहार ली
जी तनिका निहार ली
झुलुफिया ऐ भोला जी आपन ककही से झार ली
झुलुफिया ऐ भोला जी आपन ककही से झार ली
अरे झार ना ली स्वामी नाथ !

Jhulufiya Ae Bhola Ji (English)

Jhulufiya Ae Bhola Ji Aapan !
Aapan ! Aapan ! Jhar Li !
Jhulufiya Ae !
Kabo Na Sawakh Singaar Kari Le
Aeko Na Kahal Hamaar Kari Le
Hey Swami ! Kripya Dhyan De
Hamar Kari Le !
Kabo Na Sawakh Singaar Kari Le
Aeko Na Kahal Hamaar Kari Le
Bhasmi Bhabhuti Chhodi Roopwa Sanwaar Li
Ji Roopwa Sanwaar Li
Jhulufiya Ae Bhola Ji Aapan Kakahi Se Jhaar Li
Jhulufiya Ae Bhola Ji Aapan Kakahi Se Jhaar Li
Are Jhar Na Li !
Jhar Li ! Jhulufiya Ae !

Ha Powder Cream Nim Sabun Se Nahai
Rauro Aapan Look Swami Hero Jas Banai
Hero Jas Banai !
Ae Ji !
Powder Cream Nim Sabun Se Nahai
Rauro Aapan Look Swami Hero Jas Banai
Li Na Denim Scent Tani Dehiya Me Maar Li
Ji Dehiya Me Maar Li
Jhulufiya Ae Bhola Ji Aapan Kakahi Se Jhaar Li
Jhulufiya Ae Bhola Ji Aapan Kakahi Se Jhaar Li
Na Manab ?
Jhulufiya Ae !

Bhang Chhodi Taste Kari Swami Mango Frooti
Pramod Ke Arji Mani Chhodi Maral Booti
Please Bhang Chhod Dijiye Na !
Booti !
Bhang Chhodi Taste Kari Swami Mango Frooti
Sujit Ke Arji Mani Chhodi Maral Booti
Shailesh Kamlesh Chela Raure Nihar Li
Ji Tanika Nihar Li
Jhulufiya Ae Bhola Ji Aapan Kakahi Se Jhar Li
Jhulufiya Ae Bhola Ji Aapan Kakahi Se Jhar Li
Are Jhar Na Li Swami Nath !

Hello Guys ! मैं इस वेबसाइट पर हिंदी और भोजपुरी गाने का लिरिक्स लिखता हूँ | यहाँ पर आपको सभी नए और पुराने गाने का लिरिक्स हिंदी में पढ़ने को मिल जायेगा | यदि आपको इस गाने का लिरिक्स पसंद आये तो इसे शेयर जरूर करे |

Leave a Comment