Jhulufiya Ae Balam (Pramod Premi Yadav) Lyrics

Jhulufiya Ae Balam Is New Superhit Bhojpuri Song Sung By Pramod Premi Yadav. This Song Is Written By Shailesh Raj Yadav While Music Composed By Arya Sharma. It’s Released By Shristy Music Youtube Channel.

SongJhulufiya Ae Balam
FeaturingPramod Premi Yadav & Mahima Singh
SingerPramod Premi Yadav
LyricsShailesh Raj Yadav
MusicArya Sharma
Copyright LabelShristy Music

Jhulufiya Ae Balam (Hindi)

झुलुफिया ऐ बलम जी राउर !
राउर ! राउर ! गाल में !
ऐ हो बलमुआ कमाल करी ले
मारी के मुस्की निहाल करी ले
राजा !
निहाल करी ले !
ऐ हो बलमुआ कमाल करी ले
मारी के मुस्की निहाल करी ले
रउरो तs चुम्मा चाही राजाजी कवनो हाल में
राजाजी कवनो हाल में
झुलुफिया ऐ बलम जी राउर गड़े हमरा गाल में
झुलुफिया ऐ बलमुआ राउर गड़े हमरा गाल में
गाल में ! गाल में !
झुलुफिया ऐ बलम !

इहे तs आदत सईया लागे बड़ी बाउर
एक बेर में मन ना भरे माँगतानी आउर
माँगतानी आउर !
आउर लेबs ?
इहे आदत सईया लागे बड़ी बाउर
एक बेर में मन ना भरे माँगतानी आउर
लागल रही ले हरदम पिया जी उहे चाल में
पिया जी उहे चाल में
झुलुफिया ऐ बलम जी राउर गड़े हमरा गाल में
झुलुफिया ऐ बलमुआ राउर गड़े हमरा गाल में
माई रे !
झुलुफिया ऐ ! राउर !
गाल में !

फेशिया बिगाड़ी जनि केशिया के चोट से
खेलहि के बा तs प्रमोद खेली हमरा ओठ से
खा ना जा राजा !
हमरा ओठ से !
फेशिया बिगाड़ी जनि केशिया के चोट से
खेलहि के बा तs आर्या खेली हमरा ओठ से
शैलेश जी फँसल बानी रूपवा के जाल में
हो रूपवा के जाल में
झुलुफिया ऐ सजनवा राउर गड़े हमरा गाल में
झुलुफिया ऐ बलमुआ राउर गड़े हमरा गाल में
अरे जा के कटवा ना लs !

Pramod Premi Yadav More Bhojpuri Songs :-

Jhulufiya Ae Balam (English)

Jhulufiya Ae Balam Ji Raur !
Raur ! Raur ! Gaal Me !
Ae Ho Balamua Kamaal Kari Le
Mari Ke Muski Nihaal Kari Le
Raja !
Nihaal Kari Le !
Ae Ho Balamua Kamaal Kari Le
Mari Ke Muski Nihaal Kari Le
Rauro Ta Chumma Chahi Rajaji Kawno Haal Me
Rajaji Kawno Haal Me
Jhulufiya Ae Balam Ji Raur Gade Hamra Gaal Me
Jhulufiya Ye Balamua Raur Gade Hamra Gaal Me
Gaal Me ! Gaal Me !
Jhulufiya Ae Balam !

Ehe Ta Aadat Saiya Lage Badi Baur
Ek Ber Me Man Na Bhare Mangatani Aaur
Mangatani Aaur !
Aaur Leba ?
Ehe Ta Aadat Saiya Lage Badi Baur
Ek Ber Me Man Na Bhare Mangatani Aaur
Lagal Rahi Le Hardam Piya Ji Uhe Chaal Me
Piya Ji Uhe Chaal Me
Jhulufiya Ae Balam Ji Raur Gade Hamra Gaal Me
Jhulufiya Ye Balamua Raur Gade Hamra Gaal Me
Maai Re !
Jhulufiya Ae ! Raur !
Gaal Me !

Feshiya Bigadi Jani Keshiya Ke Chot Se
Khelahi Ke Ba Ta Pramod Kheli Hamra Oath Se
Kha Na Ja Raja !
Hamra Oath Se !
Feshiya Bigadi Jani Keshiya Ke Chot Se
Khelahi Ke Ba Ta Arya Kheli Hamra Oath Se
Shailesh Ji Fasal Bani Roopwa Ke Jaal Me
Ho Roopwa Ke Jaal Me
Jhulufiya Ae Sajanwa Raur Gade Hamra Gaal Me
Jhulufiya Ye Balamua Raur Gade Hamra Gaal Me
Are Ja Ke Katwa Na La !

पढ़ लिए तो शेयर भी कर दीजिये :

मैं इस वेबसाइट पर भोजपुरी और हिंदी गाना का लिरिक्स लिखता हूँ | यदि आपको मेरे द्वारा लिखे गए कोई भी गाने का लिरिक्स पसंद आये तो इसे अपने अपने दोस्तों के साथ भी शेयर जरूर करे |

Leave a Comment