Hamar Naya Naya Gawana (Rakesh Mishra) Lyrics

Hamar Naya Naya Gawana Is Latest Bhojpuri Song Sung By Rakesh Mishra. Starring In This Video Are Rakesh Mishra & Trisha Ker Madhu. This Song Is Written By Angad Manjay While Music Given By Anil Yadav. This Song Is Released By Music Wide Youtube Channel.

Hamar Naya Naya Gawana

Lyrics In Hindi :-

जानवा लेई लेबs का !
का ! का ! का ! का !
जानवा लेई लेबs का !
का ! का ! का ! का !
हमार बत्तीस से छतीस भईल बा
ऐ राजा तोहरे नु करनी कईल बा
अरे ऐ राजा जी !
हमार बत्तीस से छतीस भईल बा
ऐ राजा तोहरे नु करनी कईल बा
देलs मुरझाई रहनी गुलरी के फूल
देलs मुरझाई रहनी गुलरी के फूल
रात भर दबवला से देहिया गईल फूल हो
तब काहे राजा जी बतिया गईलs भूल हो
आहि हो दादा !
जानवा लेई लेबs का !
का ! का ! का ! का !
जानवा लेई लेबs का !

[म्यूजिक..]

लेई लेबs का !
का ! का ! का ! का !
का ! का ! का ! का !
प्यार करने का ऐसा तरीका पहली बार जानी हूँ
जब देते है बहिया दबाई तो मैं हार मानी हूँ
मैं हार मानी हूँ !
आ आ आ ..!
प्यार करने का ऐसा तरीका पहली बार जानी हूँ
जब देते है बहिया में दाबी तो मैं हार मानी हूँ
थोड़ा धीरे धीरे से गुदगुदा लीजिये
मन है तो मूड अपना भी बना लीजिये
करते है गड़बड़ बत्ती होता है गुल
करते है गड़बड़ बत्ती होता है गुल
गुल !
रात भर दबवला से देहिया गईल फूल हो
होत भोरे राजाजी तब काहे गईलs भूल हो
भूल हो !
जानवा लेई लेबs का !
का ! का ! का ! का !
जानवा लेई लेबs का !

[म्यूजिक..]

का ! का ! का ! का !
मेरा नईहर का नाया खजाना सारा नाश कर दिए
छेना हमको खिला के सजन जी अपने पास धर लिए
अपने पास धर लिए !
मेरा नईहर का नाया खजाना सारा नाश कर दिए
छेना हमको खिला के सजन जी अपने पास कर लिए
रोवा रोवा हमरो तs सिहरा जाला हो
काहे भीतरी से मनवा घबरा जाला हो
गरम भईल बॉडी हमार होखे ब्याकुल
गरम भईल बॉडी हमार होखे ब्याकुल
ब्याकुल !
रात भर दबला से देहिया गईल फूल हो
तब काहे राजा जी बतिया गईलs भूल हो
भूल हो !
आहि हो दादा !
जानवा लेई लेबs का !
का ! का ! का ! का !
जानवा लेई लेबs का !

[म्यूजिक..]

लेई लेबs का !
का ! का ! का ! का !
बाली बिंदिया संघे ओठलाली मेरा खा जाते है
प्यार करके भले रात भर में वो अघा जाते है
वो अघा जाते है !
छोटू झट से पलट ओठलाली मेरा खा जाते है
हवे बालम अनिल बेदर्दी खिसिया जाते है
प्यार कर के ओमकार जी मन जुड़ा लीजिये
बिना बोले सब खोले जूठिया लीजिये
रजऊ राकेश तनी फॉलो करs रूल
रजऊ राकेश तनी फॉलो करs रूल
रूल !
रात भर दबला से देहिया गईल फूल हो
होत भोरे राजाजी तब काहे गईलs भूल हो
भूल हो !
आहि हो दादा !
जानवा लेई लेबs का !

Lyrics In English :-

Janwa Leyi Leba Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Janwa Leyi Leba Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Hamar 32 Se 36 Bhail Ba
Ae Raja Tohre Nu Karani Kail Ba
Are Ae Raja Ji !
Hamar 32 Se 36 Bhail Ba
Ae Raja Tohre Nu Karani Kail Ba
Dela Murjhai Rahani Gulari Ke Phool
Dela Murjhai Rahani Gulari Ke Phool
Raat Bhar Dabawala Se Dehiya Gail Ful Ho
Tab Kahe Raja Ji Batiya Gaila Bhul Ho
Aahi Ho Dada !
Janwa Leyi Leba Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Janwa Leyi Leba Ka !

[Music..]

Leyi Leba Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Pyar Karne Ka Aisa Tarika Pahli Bar Jaani Hu
Jab Dete Hai Bahiya Dabai To Main Haar Mani Hu
Main Haar Mani Hu !
Aa Aa Aa …!
Pyar Karne Ka Aisa Tarika Pahli Bar Jaani Hu
Jab Dete Hai Bahiya Dabai To Main Haar Mani Hu
Thoda Dhire Dhire Se Gudguda Lijiye
Man Hai To Mood Apna Bhi Bana Lijiye
Karte Hai Gadbad Batti Hota Hai Gul
Karte Hai Gadbad Batti Hota Hai Gul
Gul !
Rat Bhar Dabawala Se Dehiya Gail Ful Ho
Hot Bhore Raja Ji Tab Kahe Gaila Bhul Ho
Bhul Ho !
Janwa Leyi Leba Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Janwa Leyi Leba Ka !

[Music..]

Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Mera Naihar Ka Naya Khajana Sara Nash Kar Diye
Chhena Hamko Khila Ke Sajan Ji Apne Pass Dhar Liye
Apne Pass Dhar Liye !
Mera Naihar Ka Naya Khajana Sara Nash Kar Diye
Chhena Hamko Khila Ke Sajan Ji Apne Pass Dhar Liye
Rowa Rowa Hamro Ta Sihra Jala Ho
Kahe Bhitari Se Manwa Ghabra Jala Ho
Garam Bhail Body Hamar Hokhe Byakul
Garam Bhail Body Hamar Hokhe Byakul
Byakul !
Raat Bhar Dabawala Se Dehiya Gail Ful Ho
Tab Kahe Raja Ji Batiya Gaila Bhul Ho
Bhul Ho !
Aahi Ho Dada !
Janwa Leyi Leba Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Janwa Leyi Leba Ka !

[Music..]

Leyi Leba Ka !
Ka ! Ka ! Ka ! Ka !
Bali Bindiya Sanghe Othalali Mera Kha Jate Hai
Pyar Karke Bhale Raat Bhar Me Wo Agha Jate Hai
Wo Agha Jate Hai !
Chhotu Jhat Se Palat Othalali Mera Kha Jate Hai
Hawe Balam Anil Bedardi Khisiya Jate Hai
Pyar Karke Omkar Ji Man Juda Lijiye
Bina Bole Sab Khole Juthiya Lijiye
Rajau Rakesh Tani Follow Kara Rule
Rajau Rakesh Tani Follow Kara Rule
Rule !
Raat Bhar Dabla Se Dehiya Gail Full Ho
Hot Bhore Rajaji Tab Kahe Gaila Bhul Ho
Bhul Ho !
Aahi Ho Dada !
Janwa Leyi Leba Ka !

Arvind Maurya

मैं इस वेबसाइट पर भोजपुरी और हिंदी गाना का लिरिक्स लिखता हूँ | यदि आपको मेरे द्वारा लिखे गए कोई भी गाने का लिरिक्स पसंद आये तो इसे अपने अपने दोस्तों के साथ भी शेयर जरूर करे |

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *