Falanwa Ke Beta Sapanwa Me Aata Hai (Akshara Singh) Lyrics

Falanwa Ke Beta Sapanwa Me Aata Hai Is Latest Superhit Bhojpuri Song Sung By Akshara Singh. Featuring Artist In This Video Are Akshara Singh & Vishal Rajput. This Song Is Written By Vicky Vishal & Shiv Kumar Bikku While Music Given By Priyanshu Singh. It’s Released By Ved Entertainment Youtube Channel.

Falanwa Ke Beta Sapanwa Me Aata Hai

Lyrics In Hindi :-

ओकरा बिना ना जीना आसान लागता
रात भावता दिन बेईमान लागता
बेईमान लागता !
हाय !
बेईमान लागता !
उफ्फ ..!
ओकरा बिना ना जीना आसान लागता
रात भावता दिन बेईमान लागता
ओठवा के मुस्कान हमार ले लेता जान
ओकर साँवर सूरत मन भाता है
मन भाता है
अरे अंखिया से नींद चैन दिल का उड़ाता है
हाय !
सुन ना !
अरे अंखिया से नींद चैन दिल का उड़ाता है
फलनवा के बेटा सपनवा में आता है
कातिलाना अदा पे दीवाना बनाता है
फलनवा के बेटा ह ह ह …!

[म्यूजिक..]

भाव बड़ी खाता है दिल को लुभाता है
नखरे दिखा के मुझे पल पल सताता है
हां दिल भईल बा दीवाना नईखे खुशी के ठिकाना
लभ वाला लेशन हम तs पढ़ब रोजाना
उ दीवाना भईल हम दीवानी भईनी
कs के हमसे मजाक वो हँसाता है
हँसाता है
ह ह ह …!
अरे अँखियो से नींद चैन दिल का उड़ाता है
दिल का उड़ाता है ! दिल का उड़ाता है !
हाय !
अँखियो से नींद चैन दिल का उड़ाता है
फलनवा के बेटा सपनवा में आता है
कातिलाना अदा पे दीवाना बनाता है
फलनवा के बेटा
आह …!
आता है ! आता है !

[म्यूजिक..]

केश ब्राउन आधा काला लुक लागे हिरोवाला
जुल्फी हवा में उड़ेला देखी जियरा जुड़ाला
हाय !
चुम्मा लेवे कके बाउ दिल भईल मोरा आउट
कईले रही प्रपोज लेके हथवा में रोज
लड़ल जबसे नजर होता उनके फिकर
लड़कियों से भी ज्यादा सरमाता है
सरमाता है
अरे अँखियो से नींद चैन दिल का उड़ाता है
हाय !
मम्मी !
अँखियो से नींद चैन दिल का उड़ाता है
फलनवा के बेटा सपनवा में आता है
कातिलाना अदा पे दीवाना बनाता है
फलनवा के बेटा ..!
अरे आता है !

Lyrics In English :-

Okra Bina Na Jina Aasan Lagata
Raat Bhawata Din Beimaan Lagata
Beimaan Lagata !
Haye !
Beimaan Lagata !
Uff …!
Okra Bina Na Jina Aasan Lagata
Raat Bhawata Din Beimaan Lagata
Othwa Ke Muskan Hamar Le Leta Jaan
Okar Sanwar Surat Man Bhata Hai
Man Bhata Hai
Are Ankhiya Se Neend Chain Dil Ka Udata Hai
Haye !
Sun Na !
Are Ankhiya Se Neend Chain Dil Ka Udata Hai
Phalanwa Ke Beta Sapanwa Me Aata Hai
Katilana Aada Pe Deewana Banata Hai
Phalanawa Ke Beta Ha Ha Ha …!

[Music..]

Bhaw Badi Khata Hai Dil Ko Lubhata Hai
Nakhre Dikha Ke Mujhe Pal Pal Satata Hai
Ha Dil Bhail Ba Deewana Naikhe Khushi Ke Thikana
Love Wala Lession Hum Ta Padhab Rojana
U Deewana Bhail Hum Deewani Bhaini
Ka Ke Hamse Majak Wo Hasata Hai
Hasata Hai
Ha Ha Ha …!
Are Ankhiyo Se Nind Chain Dil Ka Udata Hai
Dil Ka Udata Hai ! Dil Ka Udata Hai !
Haye !
Ankhiyo Se Nind Chain Dil Ka Udata Hai
Falanwa Ke Beta Sapanwa Me Aata Hai
Katilana Ada Pe Diwana Banata Hai
Falanwa Ke Beta
Aah …!
Aata Hai ! Aata Hai !

[Music..]

Kesh Brown Aadha Kala Look Lage Herowala
Julfi Hawa Me Udela Dekhi Jiyra Judala
Haye !
Chumma Lewe Kake Bau Dil Bhail Mora Out
Kaile Rahi Propose Leke Hathwa Me Rose
Ladal Jabse Najar Hota Unke Fikar
Ladkiyo Se Bhi Jyda Sarmata Hai
Sarmata Hai
Are Ankhiyo Se Nind Chain Dil Ka Udata Hai
Haye !
Mummy !
Ankhiyo Se Nind Chain Dil Ka Udata Hai
Falanwa Ke Beta Sapanwa Me Aata Hai
Katilana Ada Pe Diwana Banata Hai
Falanwa Ke Beta ..!
Are Aata Hai !

Arvind Maurya

मैं इस वेबसाइट पर भोजपुरी और हिंदी गाना का लिरिक्स लिखता हूँ | यदि आपको मेरे द्वारा लिखे गए कोई भी गाने का लिरिक्स पसंद आये तो इसे अपने अपने दोस्तों के साथ भी शेयर जरूर करे |