Dalne Ka Tarika (Ritesh Pandey) Lyrics

Dalne Ka Tarika Is Superhit Bhojpuri Holi Song Sung By Ritesh Pandey & Antra Singh Priyanka. This Song Is Written By Akhilesh Kashyap While Music Given By Aashish Verma. It’s Released By Speed Records Bhojpuri Youtube Channel.

Dalne Ka Tarika

Lyrics In Hindi :-

होली है ! होली है ! होली है !
होली है !
खेलत रहु फगुआ गली में कूद कूद के
रंग डलवावत रहु दुनू आँख मूद के
हs !
अरे बाक !
खेलत रहु फगुआ गली में कूद कूद के
रंग डलवावत रहु दुनू आँख मूद के
हम जब डलनी तs कहलू की
ये कैसा आपका धंधा है
तs आपके डालने का तरीका ए जीजू
बहुते गन्दा है
आपके डालने का तरीका ए जीजू
बहुते गन्दा है
होली है !

[म्यूजिक..]

भाव काहे खालु रंगवावे में
काहे ?
जीजा जी से देहिया छुवावे में
ह ह ह …!
बाक !
होली है !
दुनू ओर रउरा चाल चली ना
ए जी !
दाल बाकी असो राउर गली ना
गरम भईल बा मोर पिचकारी
होता ना अब ये ठंढा है
तs आपके डालने का तरीका ए जीजू
बहुते गन्दा है
तs आपके डालने का तरीका ए जीजू
बहुते गन्दा है

[म्यूजिक..]

आधा घरवाली हमार लगबु
तs का ?
धरब दउरा के केतनो भगबु
अरे तनी आराम से !
होली है !
रिश्ता हs कवन पहचान जा
ए जीजा !
कह देब दीदी से ना तs मान जा
संजय अखिलेश कहते हैं की
रितेश का यही फंडा है
तs आपके डालने का तरीका ए जीजू
बहुते गन्दा है
आपके डालने का तरीका ए जीजू
बहुते गन्दा है
ओह !
बहुत बुरे तरीके से डालते हैं !!

Lyrics In English :-

Holi Hai ! Holi Hai ! Holi Hai !
Holi Hai !
Khelat Rahu Phagua Gali Me Kud Kud Ke
Rang Dalawawat Rahu Dunu Aankh Mud Ke
Ha !
Are Baak !
Khelat Rahu Phagua Gali Me Kud Kud Ke
Rang Dalawawat Rahu Dunu Aankh Mud Ke
Hum Jab Dalani Ta Kahalu Ki
Ye Kaisa Aapka Dhandha Hai
Ta Aapke Dalne Ka Tarika Ae Jiju
Bahute Ganda Hai
Aapke Dalne Ka Tarika Ae Jiju
Bahute Ganda Hai
Holi Hai !

[Music..]

Bhav Kahe Khalu Rangawawe Me
Kahe ?
Jija Ji Se Dehiya Chhuwawe Me
Ha Ha Ha …!
Baak !
Holi Hai !
Dunu Or Raura Chal Chali Na
Ae Ji !
Daal Baki Aso Raur Gali Na
Garam Bhail Ba Mor Pichkari
Hota Na Ab Ye Thanda Hai
Ta Aapke Dalne Ka Tarika Ae Jiju
Bahute Ganda Hai
Ta Aapke Dalne Ka Tarika Ae Jiju
Bahute Ganda Hai

[Music..]

Aadha Gharwali Hamar Lagabu
Ta Ka ?
Dharab Daura Ke Ketno Bhagabu
Are Tani Aaram Se !
Holi Hai !
Rista Ha Kawan Pahchan Ja
Ae Jija !
Kah Deb Didi Se Na Ta Maan Ja
Sanjay Akhilesh Kahte Hai Ki
Ritesh Ka Yahi Fanda Hai
Ta Aapke Dalne Ka Tarika Ae Jiju
Bahute Ganda Hai
Aapke Dalne Ka Tarika Ae Jiju
Bahute Ganda Hai
Oh !
Bahut Bure Tarike Se Dalte Hai !!