Babua Rota Hai (Pramod Premi Yadav) Lyrics

Babua Rota Hai Is Latest Lagan Special Bhojpuri Song Sung By Pramod Premi Yadav. This Song Is Written By Krishna Bedardi While Music Composed By Arya Sharma. It’s Released By SRK MUSIC Youtube Channel.

Babua Rota Hai

Lyrics In Hindi :-

बलमुओं अलगे !
कच्चा कच्चा दूध में मलाई नहीं होता है
कच्चा कच्चा दूध में मलाई नहीं होता है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है
मन परेशान बाटे संगहि दुनो सोता है
जियरा हरान बाटे संगहि दुनो सोता है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है

[म्यूजिक..]

रोता है ! बलमुओं अलगे !
दुःख बा जवानी में हरानी होता ज्यादा
पहिले से देह हमार हो गईल आधा
ऐ राजा !
अरे दुःख बुझs !
ऐ हो !
दुःख बा जवानी में हरानी होता ज्यादा
पहिले से देह हमार हो गईल आधा
पाजा में धराला नाही हमसे ज्यादा मोटा है
पाजा में धराला नाही हमसे ज्यादा मोटा है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है
बलमुओं अलगे !

[म्यूजिक..]

कृष्णा बेदर्दी प्रमोद हवे बड़ी जिद्दी
पहिले से कुछो में ना भईल बा वृद्धि
भईल बा वृद्धि !
ऐ हो !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद हवे बड़ी जिद्दी
पहिले से कुछो में ना भईल बा वृद्धि
पंकज राय जी भी अपने दिल के छोटा है
अशोक प्रेमी जी भी अपने दिल के छोटा है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है
तs बबुओं अलगे रोता है बलमुओं अलगे रोता है
ऐ सोनू जी रउवा मैनेज कs ली !

Lyrics In English :-

Balamuo Alge !
Kacha Kacha Dudh Me Malai Nahi Hota Hai
Kacha Kacha Dudh Me Malai Nahi Hota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Man Pareshan Baate Sangahi Duno Sota Hai
Jiyara Haran Baate Sangahi Duno Sota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai

[Music..]

Rota Hai ! Balamuo Alge !
Dukh Ba Jawani Me Harani Hota Jyada
Pahile Se Deh Hamar Ho Gail Aadha
Ae Raja !
Are Dukh Bujha !
Ae Ho !
Dukh Ba Jawani Me Harani Hota Jyada
Pahile Se Deh Hamar Ho Gail Aadha
Paja Me Dharala Nahi Hamse Jyada Mota Hai
Paja Me Dharala Nahi Hamse Jyada Mota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Balamua Alge !

[Music..]

Krishna Bedardi Pramod Hawe Badi Jiddi
Pahile Se Kuchho Me Na Bhail Ba Vriddhi
Bhail Ba Briddhi !
Ae Ho !
Krishna Bedardi Pramod Hawe Badi Jiddi
Pahile Se Kuchho Me Na Bhail Ba Vriddhi
Pankaj Rai Ji Bhi Apne Dil Ke Chhota Hai
Ashok Premi Ji Bhi Apne Dil Ke Chhota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ae Sonu Ji Rauwa Manage Ka Li !

Leave a Comment